Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt'ın En Çok Sattığı Platform PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CD Projekt RED, ilk olarak Mayıs 2015'te piyasaya sunulan açık dünya aksiyon RPG The Witcher 3: Wild Hunt'ın satışlarına dair bilgiler paylaştı.
     
    Oyun çıkışından 2020'ye kadar (2020 dahil değil) 28.3 milyon satmayı başardı.
     
    Yıllara ve platformlara göre satışı:

    2015: ~9.4 milyon
    2016: ~4.1 milyon
    2017: ~4.4 milyon
    2018: ~3.5 milyon
    2019: ~6.6 milyon

    PC: ~12.4 milyon
    PS4: ~10.8 milyon
    Xbox One: ~4.3 milyon
    Switch: ~0.7 milyon
     
    Oyunun 2019'da PC'deki satışları, 2019'da konsoldaki satışlarının toplamından fazla.

    Ayrıca 2019'da oyunun en çok sattığı bölge Avrupa ve çıkış yılı hariç dijital satışlar kutulunun önünde.
     
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinin tamamlanmasının hemen ardından yeni The Witcher oyunu üzerinde çalışmaya başlayacağını doğruladı.
     
     
     
     








  • Efsane oyundu efsane.
  • Bir definitive edition iyi giderdi şu oyuna. E3 teki haline çevirebilseler ne güzel olurdu...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4 uzerinden yeniden oynamaya basladim. Hala guzel sariyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yıl oldu çıkalı 5 yılda hem pc hem ps4 pro hemde one x de oynadım. bir oyun bütün 3 platformda da anca bu kadar güzel olabilir. adamlar yapmış. The Witcher 3 diye yazılır EFSANE diye okunur. le le ley ley le ley ley le ley
  • İlk 2 oyunu da çok komik rakamlara Steam'den satın almıştım, uzun süre öylece kütüphanemde durdular. Sonra İlk oyuna Türkçe dil yükledim sadece seride onda yoktu Türkçe desteği. Başlarda hiç sevmedim 1 senedir durdu sonra dizisini izledim artık bitireyim dedim baya vakit geçirdim bölümler ilerleyip Geralt'ı geliştirdikçe oyun çok çok daha güzelleşti o grafiklere rağmen oyunu baya severek oynamaya başladım ve geçen ay bitirdim. İkinci oyundayım şuan onu da bitiririm yakın zamanda diye düşünüyorum çünkü araştırdığım kadarıyla ilk oyun kadar uzun değil bu yüzden de 3. oyunu da geçen hafta indirim döneminde satın almıştım tabi ki DLC'li full paket olarak, geç de olsa sevdiğim oyun serilerine yeni bir marka eklenmesi iyi oldu hem de Türkçe dil destekli bir seri. Başlamayı düşünen varsa, hikaye ve ayrıntıları iyi takip etmeyi sevenlere yönelik bir oyun aşırı detaycı ve sindirilmesi biraz uzun süren başka bir evren resmen baştan uyarayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 8 Nisan 2020; 21:36:30 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bu kadar kaliteli olup da oyun nasıl sarmaz anlamıyorum. :/ Zevk alamıyorum ya bu oyundan niyeyse. Halbuki yaptığı her şeyi iyi yapan nadir oyunlardan ama...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunda kopya koruma DRM yok bu arada, bak halen daha nasıl peynir ekmek gibi satıyor. Cyberpunk 2077'de aynı böyle olacak muhtemelen.
  • Pc master race

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by_endless

    Bu kadar kaliteli olup da oyun nasıl sarmaz anlamıyorum. :/ Zevk alamıyorum ya bu oyundan niyeyse. Halbuki yaptığı her şeyi iyi yapan nadir oyunlardan ama...


    Bu konuda yalnız değilsin. Ben de dahil çok sayıda oyuncu var benzer şeyler hisseden. Burada önemli olan kısım şu, dediğin gibi oyun yaptığı herşeyi iyi yapmıyor aslında. Bazı şeyleri çok iyi yapıyor (hatta daha iyisi yok), bazı şeyleri ise maalesef kötü yapıyor. Ancak yapımcısının izlediği politikalar olsun, oyuna verilmiş muazzam emek olsun, insanlar bu iyi yapamadığı şeyleri gözardı ediyor veya dillendirmiyorlar.. senin benim gibilerde bu kısımlara takılıp, allah allah ben niye herkes kadar çok sevemedim bu oyunu ? diye tereddüte düşüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Birisi kafama vura vura su oyunu unuttursa da yeniden baslasam" dedigim bir eserdir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber, umarım artık oyunlar ilk PC'ye sonra konsola yaparlar, ilk PC'ye yapılmış oyunlar her zaman efsane olmuştur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4 te oynadım aksiyon yönündensarmadı. hikayesi için olsa dizisini izlerim.
  • Türkiye'de kaç adet sattılar acaba. O kadar uygun fiyatına rağmen yeterli satışı yapmamışlar ise Türk oyuncusu cidden Türkçe oyunu hak etmiyor demektir.
  • Oynamadan anlayamazsınız. En rahat PC'de. Konsolda olmuyor. Şey gibi düşün.. Skyrim, Oblivion. Nasıl kanser olduğunu konsoldan PC'ye geçtiğinde anlıyorsun.
  • Oyunu on sipariş ile aldım ilk ciktigi zaman heart of stone paketini kutulu aldım tekrardan destek amaçlı bı adet daha kutulu aldım sonra game of the year çıktı tekrardan orjinal bir şekilde PC ye aldım yetmedi PS4 de yakaladım ucuza birde ordan aldım game of the year en sonda Steam üzerinden tekrardan game of the year 22 TL gördüm yine aldım bu oyuna verdiğim her para helali hoş olsun benim gibi manyaklar varmıdır merak ettim bu oyun hak ediyor çünkü

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi39

    Türkiye'de kaç adet sattılar acaba. O kadar uygun fiyatına rağmen yeterli satışı yapmamışlar ise Türk oyuncusu cidden Türkçe oyunu hak etmiyor demektir.
    tam rakamı bilmiyorum ama oyun türkiyede ciddi oranda sattı. bunun sebebide daha resmi türkçe yama yokken dh forumdaki gönüllü çevirmenler çok güzel bir full türkçe yama yaptılar. bundan dolayı çok sattı ve adamlar sonradan resmi yama eklediler. hatta çıkacak olan cyberpunk direkt türkçe çıkacak satmasaydı yapmazlardı
  • Playstation 4 için satın alıp iki defa bitirdim. Bilgisayarım olmamasına rağmen indirim zamanında steamden de satın almıştım. Steamde neredeyse yılın 250 günü indirimde bu oyun. Hem kaliteli hem ucuz. Çok satmasına şaşmamalı bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun yapımcıları şu adamları birazcık örnek alsa oyun dünyası bambaşka seviyelerde olabilirdi şu an. Bahsettiğim şey grafik kalitesi, oynanabilirlik vesaire değil bu arada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.