Şimdi Ara

Facebook'tan çiftler için uzakları yakın eden eden uygulama: Tuned

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sosyal medya devi Facebook, yeni yazılımlar geliştirerek uygulama portföyünü genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl şirket içerisinde kurulan deneysel ürün geliştirme ekibi (NPE), bir süredir üzerinde çalıştığı Tuned adlı sosyal medya uygulamasını App Store üzerinden indirmeye sundu. 



    Ayrıca Bkz.iOS 13.4.1 yayınlandı: FaceTime ve Bluetooth sorunları çözüldü



    Daha önce Facebook Dating adlı çöpçatanlık servisini başlatan şirket, Tuned uygulamasıyla da çiftler için uzakları yakın eden samimi bir ortam yaratıyor.



    Tuned - Çiftler için özel bir alan



    "Sizin ve partnerinizin kendiniz olabileceği özel bir alan" olarak nitelendirilen uygulamanın en temel işlevi elbette ki mesajlaşma fonksiyonu oluyor. Ancak Tuned ile yapabileceğiniz tek şey sevgilinize mesaj göndermek değil. Facebook; uygulamanın WhatsApp ve Facebook Messenger gibi mecralardan ayrıştığı birtakım özellikleri de Tuned'e eklemeyi ihmal etmemiş.





    Çiftlerin sevgilerini yaratıcı bir şekilde ifade edebilmesi için çıkartma ya da hızlı ifadeler göndermesini sağlayan uygulamayla birlikte; partnerinize fotoğraf, kartpostal, sesli not gönderebilir, durumunuzdan ruh halinizi ayarlayabilir, Spotify hesabınızı bağlayarak şarkı ve çalma listelerinizi partnerinizle paylaşabilirsiniz.



    Şimdilik ABD ve Kanada'da indirilebilir durumda olan Tuned uygulamasını, App Store'dan ülke/bölge seçeneğini ABD işaretleyip bu linke tıklayarak, iPhone veya iPad aygıtınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.








  • Gereksiz bir uygulama yani bunların çoğunu WhatsAppdan da yapabiliriz

  • “Uzakları yakın eden” tanımı ne kadar samimiyetsiz, genel bir tanım. İnternet bağlı herhangi bir bilgisayara oturduğun an her uzak şey yakın oluyor zaten. Oyun desen öyle, bilgi desen öyle, insanlarla iletişim falanı filanı. Nasıl bir tanıtım bu şimdi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzakları yakın eden tanımını açsalardı keşke merak ettim orayı ne kadar yakın mesela nasıl olacak. Ama uygulama güzel bir şeye benziyor bilmiyorum
  • Söylememe gerek mı bilmiyorum ama sakın bu uygulamayı kullanmayın
    eşinizle olan özel resimleriniz ifşa sitelerinde deep web de gezinir sonra...

  • Demek ki Facebook için kişisel bilgiler dışında kişilerin özel hayatlarına ait verilerde ihtiyaç konusu artık. Hem bu veriler resim ve videolarla süslenince sanırım bu duruma en çok Facebook sevinir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.