Şimdi Ara

Garenta'dan araç kiralamada sağlık çalışanlarına yüzde 60 indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüsle mücadele kapsamında pek çok şirket kendi faaliyet alanına bağlı olarak sağlık çalışanlarına farklı imkanlar sunmaya çalışıyor. Bu kapsam da bir adım da araç kiralama şirketi Garenta’dan geldi.



    Garenta, günlük araç kiralama operasyonunu gerçekleştirdiği Garenta DAY markası altında faaliyet gösteren tüm şubelerinin katılımıyla sağlık çalışanlarına özel olarak yüzde 60 indirim uygulayacağını açıkladı.






    30 Nisan tarihine kadar geçerli olan indirimden yararlanmak isteyenlerin, sağlık çalışanı olduklarına dair belgelerini araç kiralamak istedikleri Garenta DAY şubelerine ibraz etmelerinin yeterli olacağı kaydedildi.



    Ayrıca Bkz.Yeni Nissan X-Trail böyle görünebilir



    Şirket, koronavirüsle ilgili alınan önlemler çerçevesinde kiralamadan dönen her aracı temizleyip en çok temas edilen alanları bakteri ve virüslere karşı antiseptik ürünlerle dezenfekte ettiklerini açıkladı. Ayrıca, çalışanların ve müşterilerin sağlığının korunması amacıyla şubelerde de nano gümüş teknolojisiyle dezenfektasyon yapıldığı da bildirildi.




  • şu indirimi filan bırakın da. Şu virüs filan bitince herşey normale döndüğü zaman. Sağlık çalışanlarını dövmeyin yeter be kardeşim
  • Türk Telekom'un bi ara %50 indirimi vardı indirim yapıyorlardı daha pahalıya geliyordu valla araç kiralama şirketlerinin indirimimi tövbe.
    Belediyelerin binlerce hizmet aracı var şuan birçoğu kullanılmıyor geçici olarak tahsis edilsin sağlık bakanlığına ne olacak.

  • fiyatı yüksek söyleyip indirim yapmasınlar . yine aynı hesaba getirenler var böyle indirim diyerek
  • Adamların izni yok bişeyi yok araba kiralayıp ne yapsın. Biraz duyar kasmışlar bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kontrol ettim; renault clio dizel otomatik 5 gün izmir normal fiyat hemen öde seçili 475 tl, sağlık çalışanı seçersen 462 tl. turkcellilere zaten direk yüzde 40 indirimi standart veriyor. reklam olsun gibi olmuş biraz.

  • Reklam kokan hareketler. Kiralama fiyatları dibi gördü zaten ki belirli bi gruba %60 indirim yapabiliyorsan normal zamanda bana 2,5 katıyla mı kiralıyorsun diye sorarım. Şimdi bunun hesabını yapamayacak embesiller de çıkacaktır kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.