Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Buds'ı yeniden hayal etti: İşte kuru fasulyeyi andıran yeni Galaxy Buds tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • "Samsung'un yeni nesil tam kablosuz kulaklığı Galaxy Buds, kulağınızdaki fasulye olabilir." bu ifadeler Güney Koreli teknoloji devinin üzerinde çalıştığı yeni nesil tam kablosuz kulaklığı, Galaxy Buds'ın revize edilmiş tasarımını ortaya çıkaran Alman merkezli WinFuture isimli haber sitesine ait. 



    TWS olarak tabir edilen tam kablosuz kulaklık pazarında bir türlü istediğini bulamayan Samsung, mevcut kablosuz kulaklığı Galaxy Buds'ın tasarımında değişikliğe gidebilir.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs hareketliliğimizi nasıl etkiledi? İşte Türkiye'nin "gönüllü karantina" bilançosu!



    Galaxy Buds tasarımı değişiyor



    Halihazırda "patlamış mısır" kod adına sahip Galaxy Buds, "fasulye" kod adlı sürümüyle birlikte yeni bir yüze kavuşacak gibi görünüyor. Zira SM-R180 model numarası taşıyan kulaklığın 3 boyutlu render görselleri, revize edilmiş yeni tasarımı gözler önüne serdi.



    Aynı zamanda da bir böbreği andıran kulaklıklar, 2.8 cm uzunluğunda ve herhangi bir silikon uç olmadan kulağın içine rahatça oturacak ve kolay düşmeyecek kompakt bir tasarımla geliyor. Bu noktada silikon uçlara yer verilmemesinin en büyük handikapı, gürültü engelleme noktasında karşımıza çıkabilir. Ancak Samsung; kulaklığın üzerindeki mikrofonlar aracılığıyla dış sesleri analiz ederek, yazılım desteğiyle birlikte gürültü engelleme özelliği sunabilir. 





    İki hoparlör, üç mikrofon ve şarj için iki bağlantı pinine ev sahipliği yapan kulaklığın, henüz birinci Mühendislik Doğrulama Testi (EVT1) aşamasında olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla final tasarımın daha farklı bir şekilde karşımıza çıkabileceğini de unutmamak gerek.



    Yenilenen Galaxy Buds; COVID-19 salgını sebebiyle herhangi bir gecikme yaşanmaması durumunda, Ağustos ayında tanıtılacak Galaxy Note 20 ile birlikte duyurulabilir.










  • Gecikmiş 1 nisan şakası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulakta durur mu ki bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulağın içinin şekli öyle zaten güzel bence tam oturuyorsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden kulakları iyi işitmeyen yaşlı amcalar böyle cihazlar takarlardı. Ben bu kablosuz kulaklıkları görünce hep o amcaları hatırlıyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galaxy Beans 🤪

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kulakta nasıl duracak bu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.