Şimdi Ara

Hyundai koronavirüs nedeniyle logosunu güncelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bildiğiniz üzere koronavirüs (Covid-19) salgını küresel ekonomiye çok büyük zarar verdi. Uzmanlar, virüsün yayılmasını engellemede kişisel hijyen kurallarına uyulması kadar sosyal mesafenin korunmasının da önemli olduğunu vurguluyor.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli Lucid Air tek şarjla 640 km yol kat etti [Video]



    Bu çağrıya kulak veren dünyaca ünlü şirketler, koronavirüsle mücadelede önemli bir yeri olan sosyal mesafenin korunmasına dikkat çekmek için bazı farkındalıklara imza atıyor. Bu yöndeki son hamle otomotiv devi Hyundai'den geldi.





    Tokalaşmak yok!



    Güney Koreli marka koronavirüs nedeniyle logosunda değişikliğe gitti. Tasarlanan geçici logoya baktığımızda el sıkışan iki insan figürünün tokalaşmaktan kaçındığını ve artık dirsek selamı verdiklerini görüyoruz.



    Daha önce Mercedes-Benz, Volkswagen ve Audi'nin de sosyal mesafenin korunmasına dikkat çekmek için logolarını değiştirdiklerini hatırlatalım.








  • dünya çok zor bir dönemden geçiyor devlet büyükleri ellerinden geleni yapıyorlar ancak iş bizlerde bitiyor LÜTFEN evde kalın . hundai bu korona virüsü için bütün dünyaya çok yarlı oldu .

  • çok güzel bir mesaj vermişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.