Şimdi Ara

Lenovo ve Motorola salgın sürecinde garantisi sona eren cihazların garanti sürelerini uzattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 2019-nCoV veya Covid 19 olarak bilinen, popüler ismiyle yeni tip koronavirüs pandemisi ülkemiz de dahil olmak üzere dünyanın her köşesinde hayatın olağan akışının bozulmasına sebep oluyor. Pek çok üretici salgın süresince üretime devam edemiyor, pek çok işletme geçici süreliğine hizmet vermeyi bırakıyor ve vatandaşlar almaları gereken çoğu hizmete artık ulaşamıyorlar.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs hareketliliğimizi nasıl etkiledi? İşte Türkiye'nin "gönüllü karantina" bilançosu!



    Çinli teknoloji devi Lenovo ve şu an onun alt kuruluşu olarak hizmet vermekte olan Motorola, salgın sürecinde kullanıcıların garanti süreleri dolmamış olduğu halde cihazlarını tamir veya herhangi bir başka sebeple üretici firmaya ulaştıramamaları sebebiyle salgın dönemi içinde garanti süresi sona eren tüm cihazların garantilerini 31 Mayıs'a kadar uzattı.



    Bahsi geçen tarih, garantileri 15 Mart 2020 ile 30 Nisan 2020 arasında garanti süresi dolan ürünler için geçerli. Salgın dünyanın birçok yerinde 15 Mart öncesinde de ciddi boyuttaydı ve gündelik yaşamda ciddi aksaklıklara sebep oluyordu. Bu yüzden ilgili tarihlerin biraz daha geriden başlıyor olması daha mantıklı olabilirdi ancak mevcut karar da birçok kullanıcının faydasına olacaktır.



    Tüm bunların dışında Lenovo ve Motorola, cihazlarının garanti sürelerini salgın süresince uzatan tek isimler değiller. Realme, OnePlus, vivo ve Samsung da geçtiğimiz günlerde ürünlerinin garanti sürelerini 31 Mayıs 2020'ye kadar uzatacaklarını açıklamışlardı.








  • Tek tek firma haberi yapmak yerine tüm firmalar için bir haber yapsanız çok daha yararlı olacak. Forumda Lenovo yada Motorola kullanan kaç kişi var? "Ülkemizde de" Huawei garantiyi uzattı ve cihazları dezanfektte edip yollayacağını duyurdu. Bence Huawei kullanıcısı başlıktaki kullanıcıları katlar.

  • asus boşuna kılını kıpırdatmasın nasıl olsa SMS Infocomm teknik servisi bunda birşey yok deyip geri gönderiyor.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Lenovo sadece telefon markası değil... Bilgisayarları için de uzatmışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben benim telefonu kvk götürdüm moto z telefonda ekran yanığı ve vatarya problemi için sağolsunlar telefon yamuk diyip garanti dışı bıraktılar amaçları telefonu tamir etmek değil zaten olsa derlerdi yamukluğu giderelim ücret dahilinde diğer değişimlerde bizden olsun diye demediler lenevo garanti uzatsa ne uzatmasa ne

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Forumdaki en gereksiz ilk üç yorumdan birisini yazmışsın. Tebrik ediyorum seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Lenovo notebook servisi çalışanı olarak sizin adınıza sevindim arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgisayar için de uzattılar mı garantiyi acaba
  • motorola el telsizlerinin garanti süresi Türkiyede ki her teknolojik üründe zorunlu olduğu gibi 2 yıldır . link

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.