Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TELEKOM'a bir darbe daha..Müjdeli bir haber...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Cevap: TELEKOM'a bir darbe daha..Müjdeli bir haber... Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Osmanlı Sutanı

23 Haziran 2007; 14:09:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ADSL'in 'yaktı'ğı en ilginç isim!

Sektörün patronu olarak gösterilen Telekomünikasyon Kurumu'nun Başkanı Tayfun Acarer'in de ADSL'e çarpıldığı ortaya çıktı. Acarer, ciğerini yakan faturalarla nasıl baş etti.
OLCAY AYDİLEK'in haberi

Türk Telekom, hızlı internet (ADSL) abone sayısını artırmak için kampanya üstüne kampanya gerçekleştirirken, sektörün 'patronu' olarak gösterilen Telekomünikasyon Kurumu'nun Başkanı Tayfun Acarer'in de ADSL tarifelerine çarpıldığı ortaya çıktı.

Başkan Acarer, SABAH'a yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un ADSL tarifelerinin yüksek olduğundan yakındı. Evinde kullandığı hızlı internet için birkaç kez çok yüksek faturalar ödemek zorunda kaldığını kaydeden Acarer, "Ciğerimi yakan faturalar ödedim. Bunun üzerine sınırsız internetimi, kotalı ya da sınırlıya çevirdim" dedi. Acarer, bazı üniversitelerde öğrenim gören öğrenciler için internetin vazgeçilmez bir konuma geldiğine dikkat çekerek, geniş kesimler açısından büyük önem taşıyan ADSL'de tarifelerinin düşürülmesi gerektiğini belirtti. Acarer, yargının, Türk Telekom'un 1 Mart'tan geçerli olarak uygulamaya koyduğu sabit hatlardaki zamlı tarifelerinin yürütmesini durdurduğunu, Telekomünikasyon Kurumu'nun, yargının vereceği kararı aynen uygulayacağını belirtti. Acarer, Telekom'un yeni tarife hazırlığı içinde olup olmadığı sorusunu "Muhtemelen" sözleriyle yanıtladı. Acarer, evde kullandığı telefonunun uluslararası ve şehirlerarası görüşmelere kapalı olduğunu belirterek, "Telekom'un yürütmesi durdurulan tarifelerinde uluslararası ve şehirlerarası görüşmeler eşitlenmişti. Ben de tam telefonumu uluslararası ve şehirlerarası görüşmelere açtırmaya hazırlanıyordum" dedi.

Kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=250600

DHHarezmi

Sisteme Gözat

23 Haziran 2007; 14:24:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Osmanlı Sutanı

Sektörün patronu olarak gösterilen Telekomünikasyon Kurumu'nun Başkanı Tayfun Acarer'in de ADSL'e çarpıldığı ortaya çıktı. Acarer, ciğerini yakan faturalarla nasıl baş etti.
OLCAY AYDİLEK'in haberi

Türk Telekom, hızlı internet (ADSL) abone sayısını artırmak için kampanya üstüne kampanya gerçekleştirirken, sektörün 'patronu' olarak gösterilen Telekomünikasyon Kurumu'nun Başkanı Tayfun Acarer'in de ADSL tarifelerine çarpıldığı ortaya çıktı.

Başkan Acarer, SABAH'a yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un ADSL tarifelerinin yüksek olduğundan yakındı. Evinde kullandığı hızlı internet için birkaç kez çok yüksek faturalar ödemek zorunda kaldığını kaydeden Acarer, "Ciğerimi yakan faturalar ödedim. Bunun üzerine sınırsız internetimi, kotalı ya da sınırlıya çevirdim" dedi. Acarer, bazı üniversitelerde öğrenim gören öğrenciler için internetin vazgeçilmez bir konuma geldiğine dikkat çekerek, geniş kesimler açısından büyük önem taşıyan ADSL'de tarifelerinin düşürülmesi gerektiğini belirtti. Acarer, yargının, Türk Telekom'un 1 Mart'tan geçerli olarak uygulamaya koyduğu sabit hatlardaki zamlı tarifelerinin yürütmesini durdurduğunu, Telekomünikasyon Kurumu'nun, yargının vereceği kararı aynen uygulayacağını belirtti. Acarer, Telekom'un yeni tarife hazırlığı içinde olup olmadığı sorusunu "Muhtemelen" sözleriyle yanıtladı. Acarer, evde kullandığı telefonunun uluslararası ve şehirlerarası görüşmelere kapalı olduğunu belirterek, "Telekom'un yürütmesi durdurulan tarifelerinde uluslararası ve şehirlerarası görüşmeler eşitlenmişti. Ben de tam telefonumu uluslararası ve şehirlerarası görüşmelere açtırmaya hazırlanıyordum" dedi.

Kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=250600

Güzel bir hikaye. Bak sen ciğeri yanmış sınırsız dan sınırlıya geçmiş çocuk mu kandırıyorsun sen

Türkçemize sahip çıkalım. Kısaltmalardan kaçınalım, iki harf fazla yazmak bizi öldürmez ancak eksik yazmamız dilimizi öldürüyor. Birde EDİT ne demek, PM ne demek???

atokgozlu

24 Haziran 2007; 1:58:38 

daha dursun bakalım neler gelecek başına................
o kadar insanın ahını adılar. çıkacak aheste aheste................

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
ybsert

Sisteme Gözat

24 Haziran 2007; 11:22:33 

Pis araplar kaba kuvvetten anlarlar...

yakında

adslden kablonete geciyorum, yalnızca kablonet yeter,

telefonu da iptal ettiriyorum, yalnızca turkcell yeter,

benden bu yaratıklara 5 kuruş daha işlemeyecek...

resmen kendi ülkemizde bu hükümet yüzünden adamlara bizim paralarımız peşkeş çekiliyor, koskoca mahkeme kararını adamlar biryerlerine takmıyor... REZALET... oçOgerak

...Powered by The Darkside!
Red_Robin

Sisteme Gözat

24 Haziran 2007; 12:34:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Osmanlı Sutanı

"Ciğerimi yakan faturalar ödedim. Bunun üzerine sınırsız internetimi, kotalı ya da sınırlıya çevirdim"

sınırsızken çiğeri yanmış ve kotalıya geçerek çiğerine su serpmiş öylemi adam resmen kafa yapıyor

www.mavioyun.org

batiserver

24 Haziran 2007; 18:21:08 

ücret ve emek soygununa son demek gerekiyor.
telekom , müşterilerinin mağduriyetini gidermelidir.

Kurumsal İnternet Çözümleri - Batı Network
BurakLEE

Sisteme Gözat

24 Haziran 2007; 18:46:54 

hukumetin tum akraba esi dostu ceplerini doldurdu halada dolduruyor.telekomda bu isin bir kısmı

Turk Baterist Platformu
Timu®

24 Haziran 2007; 18:58:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ybsert

Pis araplar kaba kuvvetten anlarlar...

Telekomu her ortamada eletirenlerden birisiyim ama meseleyi Araplık,Türklük meselesi haline getirilmesine karşıyım. Kurumun yanlış bir davaranışı bir millete maledilemez.
Unutma bu ülkede birçok Arap vatandaşımız yaşıyor. Belki şu anda bu satırları okuyan arap kökenli birçok arakadaş var. Nitekim ben tanıyorum. Onların da kırılabileceğini düşünerek yazın mesajlarınızı.

Bundan önce Telekom devletin elindeydi. Ve berbat bir yönetimi vardı. Tekel devam ettiği için bu berbat durum aynen devam ediyor. Yani asıl mesele Tekelin devam etmesidir.

ybsert

Sisteme Gözat

24 Haziran 2007; 23:13:40 

Arkadaşım senin yakının, arkadaşın eşin dostun vb varsa kendisini ve ya kendilerini tenzih ederim ancak "pis" kelimesi hissettiklerimin az bir kısmını bile karşılamaz.. o yüzden bu konuyu kapatalım, yakın tarihimiz bizde saklı kalsın. Bu insanların düşüncesi bile sinirlerimi zıplatıyor zira...

Telekom devletin elinde olsaydı yani arap uşakları tarafından araplara peşkeş çekilmeseydi, danıştay'ın bir kararı, alındığının ertesi günü uygulanırdı, indirimli saatler daha mantıklı saatlere alınırdı, telefonunu hiç kullanmayan adamdan mantıklı bir sabit ücret alınırdı... devletimizin elinde telekomda belki müşteri ilişkileri karanlık çağlardaydı ama su anda telefona cevap veren kişilerin size efendim diye hitap etmesinden fazla birşey alıyorsanız eskiye göre, ben yanılıyorumdur.

...Powered by The Darkside!
Efsane48

24 Haziran 2007; 23:19:39 

Gelen eziyo giden eziyo walla bizi...!

Bu Güzide Kurumu Özelleştiren (SATAN) Baştaki Devlet Büyüklerimize Saygılar...!

stingwormhole

25 Haziran 2007; 8:48:11 

Vallaha bu olay doğru ise Konyaya gittiğimde ilk işim öğrenci evindeki telefon hattını kapattırmak. İcabında bunun için mahkemeyede başvururum. Zaten 256k gibi komedi bir hıza 49ytl ödemem yetmiyormuş gibi...
priapo

5 Temmuz 2007; 12:57:08 

TELEKOM TARİFELERDE GERİ ADIM ATIYOR,BAKALIM NE YAPACAKLAR YARIN..
işte bugünkü HÜRRİYET haberi:

...Türk Telekom, yeni fiyat ayarıyla ’enflasyon binde 1 düşer’ diyecek

Mustafa KUTLAY

1 Mart 2007’de uygulamaya koyduğu tarifesi Danıştay tarafından iptal edilen Türk Telekom’un, ağustostan itibaren kullanacağı yeni tarife paketinde sadece şehiriçi konuşma ücretinde yüzde 16’lık indirim olması bekleniyor. Bu indirimin TÜFE’yi de binde 1 oranında düşüreceği hesaplanıyor.

DANIŞTAY’ın iptal kararından sonra Türk Telekom yeni tarife oluşturma çalışmalarını son aşamaya getirdi. Telekomünikasyon Kurumu (TK) tarafından onaylandıktan sonra ağustos ayında yürürlüğe girmesi beklenen yeni tarifelerde Danıştay’ın iptal gerekçeleri de dikkate alınarak sadece şehiriçi konuşma ücretlerinde yaklaşık yüzde 16’lık bir indirime gidileceği bekleniyor. Böylece StandartHATT’ta halen 0.081 YTL olan 1 dakikalık konuşma ücretinin yaklaşık 0.068 YTL düzeylerine inmesi öngörülüyor. Böylece yeni tarifede şehiriçi konuşma ücreti Mart 2007’de yürürlüğe giren tarifeye göre yüzde 16 düşerken, 2004 yılından itibaren yürürlükte olan bir önceki tarifeye göre ise yüzde 6 zam görmüş olacak. Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, daha önce yaptığı açıklamalarda fiyat ayarlamalarının enflasyon üzerinde olumsuz bir etki yaratmadığını savunmuştu.

ENFLASYONA ETKİSİ: Türk Telekom’un TK onayına sunacağı yeni tarife paketi kabul edilirse, şehiriçi görüşme ücretlerinde yapılacağı tahmin edilen yüzde 16’lık indirimin enflasyon üzerinde de etkisi olacağı hesaplanıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon hesabında Türk Telekom’un StandartHATT tarifesini dikkate alıyor. Buna göre, söz konusu tarifede yapılması beklenen yüzde 16 indirim, haberleşme endeksinde yüzde 2.5, Tüketici Fiyatları Endeksi’nde (TÜFE) ise binde 1 oranında düşüş sağlayacak.

NELER OLMUŞTU: Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) Türk Telekom tarafından hazırlanan, 1 Mart 2007 itibariyle yürürlüğe giren yeni ücret tarifesinin onaylanmasına ilişkin 25 Aralık 2006 tarihli Telekomünikasyon Kurulu kararının ve 28 Ağustos 2001 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan tarife yönetmeliğinin 7’nci maddesinin tavan fiyat yöntemine ilişkin kısımlarıyla 11’nci ve 12’nci maddelerinin iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Danıştay’da dava açmıştı. Davaya ilişkin ilk incelemesini tamamlayan Danıştay 13’nci Dairesi söz konusu Telekomünikasyon Kurulu kararının yürütmesinin dava sonuçlanıncaya kadar durdurulmasına oy çokluğuyla karar vermişti. Dairenin kararında, "Davalı (Telekomünikasyon Kurumu) tarafından il içi aramalara yapılan zammın, 3 yıldır herhangi bir artış yapılmamasından kaynaklandığı ileri sürülmekte ise de aynı tarifenin şehirlerarası ve uluslararası görüşmelerde yüksek oranlarda indirim içermesi nedeniyle 406 sayılı kanunun 30/b maddesinde belirtilen tarifelerin dengelenmesinin hukuka aykırı olarak yapıldığı anlaşıldığından davalı idarenin savunması hukuki bulunmamıştır" denilmişti.

safaq

5 Temmuz 2007; 14:37:57 

bize geçirmeye çalışanlar utansın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
yunusguveli

6 Temmuz 2007; 19:15:48