Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TELEKOM'a bir darbe daha..Müjdeli bir haber...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Cevap: TELEKOM'a bir darbe daha..Müjdeli bir haber... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Mayıs 2007; 1:15:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Faks çek

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
bilek

21 Mayıs 2007; 1:46:21 

İnşallah Olurda Bizde Hemen İptal Ettiririz

d@LBy
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Mayıs 2007; 10:08:03 

öle internet kebabıyla tişört giyip 4 kişinin yanyana geçip reklam yapmasıyla yürümüyor bu işler birilerinin dur demesi gerekirdi zaten
Hunter_one

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2007; 12:52:18 

Bu arada hiç kullanmadığım ve hesaplı hat tarifesinde olan telefonum faturasıda so 2 aydır 7 milyon yerine 9 milyon geliyor! Hiç konuşma ücreti yok! Sabit ücret 9 milyon! Ne yapıyor bu telekom?

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
Serdar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2007; 12:54:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bu arada hiç kullanmadığım ve hesaplı hat tarifesinde olan telefonum faturasıda so 2 aydır 7 milyon yerine 9 milyon geliyor! Hiç konuşma ücreti yok! Sabit ücret 9 milyon! Ne yapıyor bu telekom?

Zam tabii ki. Gündüz saatlerinde bakkalı arama gibi bir ihtiyacın da olmuş olsaydı genel alışkanlık içinde, bedava kontörlerin gece yarısından sonra kullanılabilmesi dolayısıyla faturan 7 değil 27 ytl gelirdi. İnsanların faturalarının 3-4 kat kabarmasındaki neden bu alicengiz oyunudur...

Güleriz ağlanacak halimize...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
Bilgi Paylaşım Platformu / www.cxcx.org
collossus

21 Mayıs 2007; 13:28:44 

Bu zaten çok uzun zamandır bilinen bişey.Telefonun borcundan kesilse ADSL hizmeti almaya devam edebiliyordun.Ordan belliydi zaten bir alakası olmadığı.

Ben bunda şaşacak bişey göremedim.Türkiye'deki çoğu kurum gibi Telekom da hizmet değil soygun amaçlı bir kuruluş.Tabiki itiraz edecek haksız yere aldığı haram parasından oluyor adam.

Kolesterol, kebapları yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

MuRaT

21 Mayıs 2007; 13:58:44 

sonuç alanlar varmı acaba onu belirtirmisiniz lütfen ...

Ne olduğunu bilmek kadar , ne olmadığınıda bilmek gerek ... l
a_self_lion

21 Mayıs 2007; 13:59:27 

quote:

Orjinalden alıntı: melek17

BIRAKIN ŞU TELEKOM MUHABBETİNİ

İÇİMİZ DIŞIMIZ TELEKOM OLDU

YENİ ŞEYLER ÖĞRENMEYE BAKIN

telekom müdürünün kızımı neeee

a_self_lion

21 Mayıs 2007; 14:23:46 

quote:

Orjinalden alıntı: melek17

BIRAKIN ŞU TELEKOM MUHABBETİNİ

İÇİMİZ DIŞIMIZ TELEKOM OLDU

YENİ ŞEYLER ÖĞRENMEYE BAKIN

priapo

21 Mayıs 2007; 16:26:28 

amacım kesinlikle siyaset değildir..bir siyasi partiyi övmek ve yermek için yazmıyorum..
ama önümüzdeki seçimlerde bizlerin sesine kulak verecek,tüketicinin haklarını ve çıkarlarını ön planda tutacak partilerin programlarına iyice bir bakıp ona göre oy kullanmalıyız..
bu konularda bizlerin ıstırabına kulak verenleri bulmalıyız..
mesela bugün BAYKAL'ın bu konuda açıklamaları var,şöyle demiş:

....Bir soru üzerine AKP dönemindeki özelleştirmeleri değerlendiren Baykal, ağırlıklı olarak Telekom özelleştirmesini eleştirdi. Seçimlerde iktidara geldikleri takdirde AKP dönemindeki özelleştirmeleri gözden geçirip geçirmeyeceklerine ilişkin bir soruyu da yanıtlayan Baykal, “Bunların hepsine bakılması lazım" dedi. Baykal, özellikle Telekom’un özelleştirilmesinin Türkiye’nin vicdanını kanattığını ifade etti. Telekom’un daha uygun şekilde özelleştirilebileceğini belirten Baykal, konunun daha güven verici şekilde ele alınabileceğini kaydetti. Baykal, Telekom’un satışıyla ilgili, “Sadece taksitleriyle son zamanlarda yapılan zamlarla getirdiği ek kaynaklarla satışın bedelleri rahatlıkla karşılanır hale geldi. Kendi kendimize... derenin taşıyla derenin kuşunu vurdular" diye konuştu.
İktidara gelmeleri halinde, Telekom özelleştirmesini tekrar ele alıp almayacaklarının sorulması üzerine, “Şimdi benim burada oturup ‘bunu kabul etmiyoruz, bunu ortadan kaldıracağız’ demem çok yanlış olur" diyen Baykal, şunları söyledi:
“Ama bu konuda Türkiye’nin vicdanı kanamaktadır. Bir sıkıntı olmuştur. Tabi bundan sonraki gelişmelerin daha sağlıklı yönlendirileceği açıktır..
http://www.milliyet.com.tr/2007/05/21/son/sonsiy14.asp

nemesisandforce

21 Mayıs 2007; 17:22:01 

bence bunlar hep boş.adamların umrundaydı sanki.hani kredi kartlarındanda kart ücreti alınmayacaktı artık.hala çatır alıyorlar.birde emsal vardı hani davayı kazanmıştı adam onuda tınlayan yok.kaç kere dilekçe verdim garanti bankasının kredi kartı hakkında ama zahmet edip cevap veren bile yok.sonunda iptal ettirdim kartı ama olan 3 yıl ödediğim 30 ytl lere oldu.yani kısaca deneyin bakalım telekom telefon hatsız adsl hizmeti verecek mi?burası türkiye herkes kafasına göre kanunları yaorumlar...örneği cumhurbaşkanlığı seçimleriydi....olay hem kanuna uygun hemde uygun değil buyrun burdan yakın......

"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
metalok

21 Mayıs 2007; 20:08:32 

Telebom bunun acısını bir şekilde çıkartır!

DENİZ
gorkem_adakoglu

21 Mayıs 2007; 23:06:13 

valla ben bugun baglı bulundugum telekoma dilekcemı verdım arkadaşlar
mudurle görustum dilekceyi ankaraya göndereceklerını ve size yazılı olarak gerı doneceklerini söylediler bakalım neler olacak

atokgozlu

22 Mayıs 2007; 0:33:21