Şimdi Ara

SoundCloud içerik üreticilerine bağış yolunu açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle sanat dünyası da evine kapanmış durumda. Büyük isimler için bu sorun olmasa da kendi yağında kavrulmaya çalışan sanatçılar için gelir yolları kapanmış oluyor. İçerik platformları bu dönemde sanatçıları desteklemeye çalışıyor.



    Kolay bağış imkanı



    Spotify’ın sanatçılar için bağış toplayabilme imkanı sunmasının ardından SoundCloud platformu da benzer bir yöntem geliştirdi. Bundan böyle içerik üreticileri kendi kanallarında bağış toplayabilecekler.



    Ayrıca Bkz.Fitbit Charge 4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Farklı olarak SoundCloud doğrudan finansal boyutuyla ilgilenmiyor. İçerik üreticisinin seçeceği bir üçüncü taraf bağış platformu üzerinden toplanan bu yardımların hesaplara aktarım işleri gerçekleştirilecek.



    Bağış butonu kanalın sağ kısmında belirgin bir şekilde yer alacak. Kullanıcılar desteklemek istedikleri sanatçıların kanalında butona tıklayarak bağışlarını yapabilecekler. SoundCloud daha önce de Premium abonelerinin Twitch üzerinden Affiliate programına katılmalarına olanak tanımıştı.








  • selam
    bu siteye az önce üye oldum. Fakat beni belli bir süre sonra sistemden attı cep uygulamasını önerdi. cep uygulamasını yükledim ama maalesef hiçbir şekilde giriş yapamıyorum bilgisi olan var mı yada fikir verebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler iyi pazarlar herkese :)

  • balaca70 kullanıcısına yanıt
    Çok kibar sormuşsunuz, bu zamanda az rastlanır şey doğrusu.

    Ne olduğunu bilemeyiz ama girmeyi deneyebiliriz. Şifremi unuttum seçeneğini denediniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 6 Nisan 2020; 16:36:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.