Şimdi Ara

2019'un en çok kullanılan dijital müzik sevisi Spotify

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Counterpoint Research tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre, 2019 yılında dijital müzik servislerine abone olanların sayısı 2018'e kıyasla %32 oranında artarak 358 milyon kullanıcıya ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli Volkswagen ID.3'ün özelliklerini gösteren yeni videolar yayınlandı



    Analistler, Spotify'ın %35 pazar payı ile lider konumda olduğunu belirtiyor. Apple Music %19'la ikinci sırada. Dijital müzik servisin ücretli abone sayısı yıllık %36 oranında büyüme gösterdi.





    "Abone sayısı 450 milyona ulaşacak"



    Counterpoint Research bu yıl müzik servislerine abone olan kullanıcı sayısının %25 oranında artacağını ve 2020 sonuna kadar 450 milyon kullanıcıyı aşacağını öngörüyor.








  • Youtube Music en geniş kapsamlı müzik arşivine sahip. Spotify çok fazla kısıtlıyor kullanıcıyı. Çoğu remixi, amatör coverı ve şarkıyı, yerel müziği, 1900lerin şarkılarını, batı tarzı olmayan müziklerin çoğunu Spotifyda bulamıyorsun. Bunun üzerine bir de bir çok şarkıda region lock olayı var ki saçmalığın daniskası. Youtube Music arayüzünü düzelttiği anda Spotify aboneliğimi iptal ettirip geçeceğim.
  • Reklam mı bu bilmiyorum ama gerçekten müziğin ses kalitesi, müzik arşivi , bir çok cihazla entegre olması konusunda spotify 1 numara.



    Samaung telefonum ile gelen Deezer ı test etmiştim 3 ay free üyelik verdiler, arsiv konusunda hic memnun kalmadım.

  • Spotify entegrasyonu gerçekten güzeldi, müzik arşivi ve öneri sistemi de güzeldi fakat son zamanlarda Android uygulamasında yaşadığım donmalar arkada kapanmalar, yüksek bellek tüketimi vb. gına getirmişti. Aynı paraya Youtube Music'de aile artı reklamsız Youtube gelince direkt onu tercih ettim. Müzik arşivi fena değil, öneri listelerinde güzel bir mantık var fakat tam oturmamış, mobil uygulaması basit, bazen aşırı basit kaçıyor özellikle indirmelerde. Bunun dışında YouTube'un çalışabildiği her yere de entegre oluyor, browser yeter veya akıllı TV'de youtube uygulaması. Canlı müzik ve müziklerin kliplerine erişebilmek de güzel. Keşif özellikleri vb. iyleştirilirse Spotify'ı tahtından edecektir.

  • Apple Music kullanıyorum. Eğer ses kalitesi benim için önemli olsaydı Deezer veya Tidal kullanırdım, Spotify bunların getir götürünü yapar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 4 Nisan 2020; 18:20:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify ses kalitesinde 1 numara diyen daha önce başka uygulama kullanmamış demektir.

  • Ses kalitesi spotify en iyi diyorsan müzikten gram anlamıyorsun demekki.. Müzik arşivide en büyük apple müzik, ses kalitesi desen deezer/tidal>apple music>spotify. Spotify kötü demiyorum ama iyi diye bahsettiğin özellikler spotify'ın en kötü yanları. Çalma listeleri özel listeler başka cihaz uyumu konusunda ama tabiki spotify veya instagram entegresi gibi.

  • Çünkü en iyisi Spotify da ondan.

  • Müzik kütüphanesi en geniş olanı açık ara spotify. Benim gibi cover, remix dinleyen birisinin başka servisi kullanması imkansız. Youtube music de var ama onun alacağı yol var daha.

  • Benim bildiğim cover'lar Youtube'da daha fazla. Spotify'da gelirle alakalı engellemeler oluyor, her sanatçı cover'ını koyamıyor (örneğin Zeynep Bastık'ın hiçbir cover'ı Spotify'da yok, hepsi Youtube'ta).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin ekleyebiliyorsun ama sadece senin listende gorunuyor. Youtube uzerinden indirip kendi listene ekleyebilirsin. Nette anlatimlari mevcut

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spotify ses kalitesi mi 1.numara :D dts nedir bilmez dolby atmos surrounded nedir bilmez, süper audio (sacd) nedir bilmez 128 ya da max 320 kbps lik mp3 e 1 numara der... Spotify bari hiç olmazsa flac ya da alac desteklese de azcik sound nedir duysaniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 5 Nisan 2020; 5:1:21 >
  • Youtube Music en geniş kapsamlı müzik arşivine sahip. Spotify çok fazla kısıtlıyor kullanıcıyı. Çoğu remixi, amatör coverı ve şarkıyı, yerel müziği, 1900lerin şarkılarını, batı tarzı olmayan müziklerin çoğunu Spotifyda bulamıyorsun. Bunun üzerine bir de bir çok şarkıda region lock olayı var ki saçmalığın daniskası. Youtube Music arayüzünü düzelttiği anda Spotify aboneliğimi iptal ettirip geçeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 4 Nisan 2020; 19:8:44 >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu soylediklerin mevcut olsa bile takılan kulaklıklar belli:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify kötü olsa neden çoğunluk kullansın? Arkadaş 17₺ youtube vereceğime 25liraya 6kişilik spotify hasabı alırım mis gibi ses kalitesi. Açıkçası ben aradığım çoğu albümü buluyorum. Beğenin arkadaşlar belki hesabımı paylaşırım 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reklam yok en azından:) Bence de spotify

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca Spotify kullanmış biri olarak Deezer'ı test ettikten sonra Spotify aboneliğimi iptal ettim. Eğer sizin için öncelik ses kalitesi ise kesinlikle Deezer. İki platformu da hem kulaklıkla hemde harici ses kaynakları ile kıyasladım. Deezer ses kalitesi olarak daha önce. Bu arada denediğim cihazları da yazayım. Kulaklığım Sennheiser momentum true wireless, hoparlörüm LG FH6.

  • Ses kalitesinde hicbiri soundcloud ile yarisamaz. 320kpbs kalitesinde muzikler dinliyosunuz. Dinledigim muzik turlerinin cogunlugu burada oldugu icin baska bir uygulamaya hic ihtiyac duymadim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify'in fiyati sacma sapan bir hal alinca biraz daha fazla veririm TIDAL HiFi alirim demistim. Ses kalitesine onem verenlere kesinlikle TIDAL HiFi oneririm. Orta duzey 5.1 ses kartli bir kulakligim var. Onunla gayet tatmin edici bir ses kalitesi aliyorum. Hatta standart kulaklikta bile Spotify ile arasindaki ses kalitesi belli oluyor. Ayrica bonkor kampanyalariyla da cok takdir edilesi bir sirkettir. Yazilim tarafinda da oldukca iyiler. Tek eksigi Windows istemcisinde download/cevrimdisi dinleme ozelligi mevcut degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Tidal alıp, spotify'i iptal ettirdim ama pişman oldum, Tidal her şeyiyle rezalet. Müziklerin çoğu yok. Uygulamasının kendisi yavaş, şarkıların yüklenmesi daha yavaş. İlk kez şarkının donduğunu gördüm.(Hifi de değildi.) Cihazlar arasında senkronizasyon yok. Spotify'da telefondan bilgisayarda ki hoparlörü kontrol edebiliyorum. Playstation'a aktarıp, tv hoparlörüne verebiliyorum. Spotify'ın neden piyasa lideri olduğu hemen anlaşılıyor Tidal'ı kullanınca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.