Şimdi Ara

Youtuber'lar COVID-19 videolarından para kazanabilecekler ancak bazı sınırlamalarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Youtube, şimdiye kadar COVID-19 konulu videoların para kazanma özelliğini pasif duruma getirmişti. Ancak şirketten yapılan yeni açıklama, bazı sınırlamalarla birlikte bu durumun ortadan kaldırılacağını gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Yepyeni bir Commandos oyunu geliyor



    Çeşitli sınırlamalara uyulmalı



    YouTube, artık konusu COVID-19 olan videolara reklam yerleştireceğini ve Youtuber'ların Koronavirüs videolarından gelir elde edebileceklerini açıkladı. Ancak bazı sınırlamalarla. Şirket, rahatsız veya şok edici fotoğraflar içeren videoları ve virüse yakalanmış kişilerin görüntülerini içeren videoları bu gelişmenin dışında tutacağını belirtiyor.





    Bir diğer sınırlama ise COVID-19 ile ilgili olarak yapılan şaka içerikli videolara geliyor. Koronavirüs pandemisi konulu, insanların tepkisini çekecek şakaların yer aldığı videoların da para kazanma özelliğinden faydalanamayacağı açıklandı. Son olarak ise Youtube, yanlış tıbbi bilgiler içeren videoları da bu durumun dışında tutarak, dezenformasyona karşı mücadelesini sürdürecek.








  • Koronovirüse karşı ilaçlar gibi bir sürü videolar çıkınca anında para kazanma özelliği kapandı. Bu zamanlar da bile birileri milletten para çıkarma peşinde, aynı ilaç şirketleri gibi.

  • Ne güzel kapalıyken iyiydi şimdi yandık: corona oldu hastanedeyim, corona olan dedemi ziyaret ettim, babama corona şakası, coronayı yanlışlıkla yedim, coronayı öldürdük videolarında patlama yaşanacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 4 Nisan 2020; 15:35:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama youtube kendi para kazanmaya devam edecek.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Yok, kısıtlanan videolardaki tüm reklamlar kaldırılıyor direk. Şu an hiçbir covid-19 videosunda reklam yok bakabilirsiniz. Youtube kendi de para kazanmıyor

  • bence hiç para kazanmaması lağzım veya bağış yapması lağzım

  • birden aklıma 80 ler ve 90 lardeki gazetesinin yalan balon haberleri geldi !

    işin garibi yıl 2020 oldu hala daha değişen bir şey yok !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.