Şimdi Ara

Amazon'dan Google Stadia ve Microsoft xCloud'a rakip: Project Tempo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amazon oyun endüstrisindeki ilk çıkışını yapmak üzere. Mayıs ayında iki tane büyük bütçeli oyunu piyasaya sürmeye hazırlanan Amazon, bulut oyun platformlarına da Project Tempo ile giriş yapacak.



    Amazon, hakkında pek detay vermediği Project Tempo'yu bu sene sonunda piyasa sürmeyi planlıyor ancak mevcut koronavirüs pandemisi yüzünden bu piyasaya sürülme tarihi, 2021'e ertelenebilir.



    Project Tempo'ya zorlu rakipler



    Amazon'un iki video oyunu; büyük bir bütçeye sahip Crucible adlı bilim kurgu oyunu ve New World adlı büyük ölçekli çok oyunculu oyunu Mayıs ayında başlayacak.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi dev ekranlı yeni televizyonunu duyurdu



    Mayıs ayında piyasaya sürülecek oyunlar; bulut oyun servisine yüz milyonlarca dolar değerinde yapılan büyük yatırımın bir parçası. Bulut tabanlı oyun söz konusu olduğunda, Amazon, Project Tempo ile Microsoft'un xCloud ve Google'ın Stadia platformları ile rekabet etmesi gerekecek. 




  • Rekabet iyidir fakat aylık ücret isteyen şeylerin rekabeti de bir o kadar kötüdür. Markalar belli başlı oyunların sadece kendi sistemlerinde olmasını isteyecektir müşteri çekmek için ama hangi birine vereceğiz parayı :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mevcutta her sistem böyle maalesef.Örneğin diğitürk,d-smat,tivibu,netflix,uzae gider böyle listeÇağımızın kapitalist sistemi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Video sıkıştırma teknolojisini geliştirir bu sektör.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun için ayrı para almayacaksa, gerçekten kiralama üzerine olacaksa iyi olur. Ama sanmıyorum ya bunlardan bana en çok umut veren Google idi o da fos gibi bişey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon ve Apple dan birer konsol bekliyorum, önce Amazon davranacak gibi geliyor bana en son Google dan görürüz. Stream oyun işi devam edecek ama en sonunda stream üst seviye performans için gel sana özel donanım verelim noktasına gelecekler.

    Stadia başladı gel oyunu buradan al dendi performans stabilite sorunları gırla gitti sisteme yanaşan pişman oldu, GFNow çıktı dersini iyi çalışmış olarak güzel başladı ama oyun yapımcıları ile sistem üzerinde bir yere gelemediler çok kan kaybettiler. Burada en şanslı olanlar xCloud ile PSNow zaten pazar sahipleri oyunlar kendi mağazalarında satılıyor, ellerinde hazır müşterileri var sadece ekstra hizmet olarak stream hizmeti de verecekler.

    Stream hizmeti için internet gerekli donanıma gerek yok diyorlar fakat en basit bileşenlerden de olsa bir cihaz gerekli havadan kendine stream etmeyeceksin nihayetinde! Buradaki o donanım gerekliliği işi gel sana özel donanım noktasına götürür, rakiplerinde zaten stream var üstelik oyun için özel donanımları var bu sektöre giriyorsan rekabet etmek için senin de donanım işine girmen bir gerekliliktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.