Arkadaşlar Yeni tel için 500 YTL bütçe ayırdım. Ve bu bütçeye göre düşündüğüm bir kaç telefon modeli var ama sizlere danışmadan da edemedim. 1.düşündüğüm Motorola MPX200. nedenine gelince 1milyar küsürden 370 milyona inmesi ve windows un smartphone'lar için yazdığı işletim sistemi kullanması yani bir taşla kuş katliamı yapmak için alınası bir alet, Yalnız içime kurt düşüren yönleride yok değil Bunlara gelince Cihazın yazılımı ecnebice, ve malum ecnebicemiz kıt. Windows tabanlı cep telefonu kullanacaz diye kafayı sıyırmayalım. Bu sorun MPX220 yazılımı ile gideriliyor ancak garantide gidiyor bu fazla önemli değil ama MPX220 yüklediğimizde Türkcell kullanamadığımız ve MMS olmadığı şeklinde bir çok yorum yazıldı çizildi. Bunların gerçeklik payı nedir, kesin ağızlardan öğrenirsem iyi olur Yada MPX200 kullanıpta yazımı okuyan arkadaşlardan + ve - leri hakkında yorum alabilirmiyim. 2.Düşündüğüm tel ise SX1 Nedenine gelince yok yok anasını satiim telefonda.Mübarek telefonların haso su. Ve N-GAGE den sonra beni bu makina tatmin eder gibi hissediyorum. SX1 hakkında da yorum alayım. Yada N-GAGE den sonra bana hangi makina gider, Hangi aleti alırsam N-GAGE imi aramamhangi makinayı alırsam attan inip eşşeğe binme durumu oluşmaz? Bu durumları göz önünde bulundurarak Tavsiyede bulunan arkadaşları
Önemli not: Lütfen İşletim sistemi olmayan ve limiti aşan makinaları önermeyin bütçenin 500 YTL olduğunu hatırlatırım, Gerçi SX1 500 YTL değil ama ikna olursam biraz daha zorlarım.
Saygılar benden...
N-Gage de kal SX 1 e geçersen o kadar tatmin de olmayabilirsin eğer çok istiyosan bekle N-Gage Evulation X i al amcamda gördüm harika bi alet 2 mp kamerası bile var
Sen amcanda görmüşsün peki biz nerden görürüz link falan yokmu?
biraz arka sayfalarda sx1 topici olacak. orada sx1 ile ilgili istemediğin kadar yoruma ulaşabilirsin. şimdiden söyliyim; dönüp dolaşıp alacağın tel sx1 dir. şimdiden hayırlı olsun. güle güle kullan.
Yaw N-Gage evolution X nedir ya? Google'da göremedim öyle bi cihaz? Hakkaten kardeş bi link felan yok mu? Yoksa amcanı görelim
Yaw SX1 dedik ama bi aralar ideefixe.com da 580 melyon falandı ben o yüzden sx1 i düşündüm ama şimdi bakıyorum en aşşa 700 kağıda var...
Gençler nerden buluruz ucuza garantili SX1 bilen varmı acep???
ha bu arada amcam fillandiya da çalışıyo nokia fabrikasında ondan görmeyebilirsiniz nasıl bişey derseniz n-gage deki boşluklar gitmiş(menu dugmesi ile ekran arasında cook fazla bi boşluk yok)sonra side talking gitmiş anten takılmış(galiba tv izlemek için aparat olcakmış onun için) kamerası hemen telefonu tuttugunuzda arkada degil yanda(side talking oluyodu ya artık side cekim oluyo)MP3 Radyo duruyo kızıl ötesi bt vede Wi Fİ konulmuş hoparlor biraz daha buyumuş USB den şarj olayı eklenip BL 7 C pil koyulmuş symbian 7.1 koyulmuş geriye kalanlar aynı
usta amcandan şu telefonun resmini istesene bizde görmüş olalım
alla alla adam basından gizlee dedi şu anda fillandiya da telefon açamam uzun iş parasını ödersen açarım
cevap
Amcana slm söle ne diyelim Sx1 bence mpx200den çok daha ii bi tel ama o tuş takımı yok mu
BENDENDE
peki yeni ngage ne zaman piyasaya verilicekmis?ben y1lbas1nda qd al1cam bide qd elimizde patlamas1n pat diye yeni ngage ç1k1nca
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
ha bu arada amcam fillandiya da çalışıyo nokia fabrikasında ondan görmeyebilirsiniz nasıl bişey derseniz n-gage deki boşluklar gitmiş(menu dugmesi ile ekran arasında cook fazla bi boşluk yok)sonra side talking gitmiş anten takılmış(galiba tv izlemek için aparat olcakmış onun için) kamerası hemen telefonu tuttugunuzda arkada degil yanda(side talking oluyodu ya artık side cekim oluyo)MP3 Radyo duruyo kızıl ötesi bt vede Wi Fİ konulmuş hoparlor biraz daha buyumuş USB den şarj olayı eklenip BL 7 C pil koyulmuş symbian 7.1 koyulmuş geriye kalanlar aynı
abooooo!
aslı varsa eğer çıksın direk alıyorum !
amcam bana resim yolladı ama bu sitede 200 kb sınırı oldugu için upload edemiyorum
bu arada n-gage den iyi telefon yok piyasada sen niye deiştirion?
maillere yolla vs... bişekide ulaştır bize görelim çok merak ettik bende başlayabiliriz visualize3@gmail.com