Şimdi Ara

Death Stranding PS4 Versiyonuna Fotoğraf Modu Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Kojima Productions, Death Stranding'in PlayStation 4 versiyonu için 1.12 güncellemesini yayınladı. İndirme boyutu yaklaşık olarak 1 GB.

    Güncelleme çeşitli performans iyileştirmeleri ve fotoğraf modunu getiriyor.

    Mod oyunu istediğiniz an durdurmanıza ve açı, diyafram, pozlama, filtre, renk düzeltme ve daha fazla seçenek üzerinde oynayarak fotoğraf çekmenize olanak sağlıyor.

    Death Stranding PC versiyonu 2 Haziran'da çıkacak ve yüksek kare hızı, fotoğraf modu ve ultra geniş monitör desteği sunacak.








  • Aslında beğenmedikleri, karakterlerin isimlerini bile hatırlamadıkları, ve en fazla bir hafta oynadıktan sonra rafa kaldırdıkları oyunları, Xbox gümbür gümbür geldiği için bir anda hatırlayıp (bknz the order,killzone) ps4'de şöyle grafikler, böyle grafikler var diye zırvalayan sony'nin beslediği yerli fanboylar için güzel bir haber. Bu oyun da ; "xboxta bu varmı zuhah" kategorisine girmiş bulunuyor. (Gerçi pcye çıkan bir kaç oyuna halen ps exc. diyorlar ama neyse)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kargo taşırken arada foto çekersiniz :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gel sen bir oyunu muazzam derecede tanıt, sonra yurtiçi kargo oyunu çıksın. :)
  • Şu oyunu 2 haftadır oynuyorum.Bi 100 saate nerdeyse vardım Platinlemek üzereyim,evet abi bu bir kargo oyunu lakin insanların şu “strand” olayının oynanışı nasılda etkili tuttuğunu görmek istememeleri ayrı bir olay,hikaye vb girmiyorum zaten.Ha evet oyunun boss savaşları kötü,bu strand mekaniği herkesi tatmin etmeyebilir.Lakin bu oyunun belli bir kesimde bu kadar tepki almasının sebebi “beklenti” den kaynaklanıyor.Bilim Kurgu evreni zaten güzel ki fragmanlar iyice gaza getiriyor.Oyun “gizem” üzerine milleti (bende dahil) baya gaza getirdi ki millet böyle bir Gameplay beklemiyordu.Sevmeyeni anlarım elbet...
  • Benim için çok özel bir deneyimdi. Arka planda Low Roar çalarken manzaranın verdiği huzur ile kargo taşımak çoğu kişiye "amelilik" olarak gelmiş, tabii online modda deli gibi rank atlamaya çalışmak kesinlikle amelilik değil. Bence oyun sektörünün böyle bir oyuna ihtiyacı vardı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Death Stranding 179TL şu an inanılmaz fırsatlarla TR PSN'de :) Anladığım o fiyata değmez. 79 olunca alınır..
  • Cikmamis konsolun fanboylugunu yapanlar cok güldürüyor beni, eminin burdakilerin cogu bu konsollari almiycaklar yada alamiycaklar.Diger yandan bu tarismalar genellikle Playstation haberleri altinda oluyor cünki icraat var.Xbox tarafinda bir oyun cikmadigi icin haberide yapilmiyor.Bir oyuncu gözünden baktigim icin iki konsoluda ciktigi gün alicam tabi hangisini main platform yapicagima cihazlari tam is basinda gördükten sonra karar vericem.Simdilik xbox bir tik önde gözümde :)))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.