Şimdi Ara

Mandalorian’ın ikinci sezon kadrosuna Halloween’in yıldızı Jamie Lee Curtis de katılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs fırtınasına yenik düşen ve çekimleri iptal edilen birçok dizi ve film arasından sıyrılmayı başaran Mandalorian’ın kadrosu ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.Netflix’in Marvel evrininde geçen dizilerinde yer alan Rosario Dawson’un dizinin kadrosuna dahil olduğu haberinin ardından bu kez de bir söylenti, Star Wars evreninde yankılanmaya başladı.






    Star Wars evreni ile ilgili Making Star Wars adlı sitede yaptığı haberler konusunda sağlam bir sicili bulunan Jason Ward, dizinin ikinci sezonunda ünlü aktris ve Halloween filmlerinin yıldızı Jamie Lee Curtis’i görebileceğimizi söyledi.





    Dizinin setinde birçok kez görüldüğü iddia edilen Curtis’in  Pedro Pascal’ın hayat verdiği Mando karakterinin maceralarına katılıp katılmayacağı bilinmese de aktrisin Avatar’ın devam filmleri kapsamında bölgede bulunuyor olabileceği benzer şekilde dillendirilmiş.



    Ayrıca Bkz.Steam, otomatik oyun güncelleme sisteminde düzenlemeye gidiyor



    Mandalorian’ın ikinci sezonu ile ilgili detaylar henüz belli olmasa da sevilen aktör ve aktrislerin kadroya dahil olmasıyla dizinin kendine çok daha geniş bir hayran kitlesi oluşturacağı şüphesiz. Geçtiğimiz günlerde dizide yer alacağı duyurulan ve ilk iki Terminatör (İkinci filmin akıl hastanesinde geçen rüya sahnesinde) filminde Kyle Reese ve Aliens’da ise Onbaşı Dwayne Hicks olarak karşımıza çıkan Michael Biehn de bu tezi doğrular cinsten.





    Mandalorian’ın ikinci sezonu Disney Plus platformunda muhtemelen Ekim ayı içinde yayınlanacak.








  • mandalorian candır, ekibi büyütsünler.




  • Bu teyzeyi görünce hep bu film geliyor gözümün önüne. Gerçi mihrap hala yerinde :)
  • güzel diziydi ancak 2. sezonu nasıl olur pek bir düşüncem yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.