Şimdi Ara

Riot’un taktiksel FPS oyunu Valorant, 7 Nisan’da betaya çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Riot’un Overwatch ve CS:GO karması oyunu olacak Valorant, şimdiye kadar Alpha aşamasında olduğundan hiçbir oyuncuya sunulmamıştı. Oyun, yapılan açıklamaya göre 7 Nisan’da kapalı betaya çıkıyor. Beta sürecinin ne kadar süreceği ya da kaç oyuncunun sürece dâhil edileceği belli değil.



    Riot açıklamasında Riot hesabı ve Twitch hesaplarının birbirine bağlanmasını istiyor. Bu bağlamanın ardından aktive edilen bölgede Valorant yayınları öne çıkarılmış olarak görülecek. 



    Beta en azından başlangıç sürecinde uluslararası olmayacak. Onun yerine bölge bölge sınırlandırılacak beta, ilk olarak Kanada, Avrupa, Rusya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde açılacak. Planın ilk olarak Valorant’ı tüm dünyada olabildiğince fazla oyuncuya sunmak olduğunu söyleyen Riot yetkilisi, koronavirüs salgını sebebiyle kapasitelerinin düştüğünü ve dağıtımın bu sebeple yavaş olacağını belirtti. Şimdilik firma, en hazır olduğunu hissettiği bölgelere odaklanacak.



    Ayrıca Bkz.Japon uzay aracının asteroit 'bombaladığı' anlardan müthiş görüntüler



    Valorant ilk olarak Ekim ayında “Project A” adı altında ortaya çıkmıştı ve Riot Games tarafından League of Legends dışı ilk olarak sunulacak oyun olarak adlandırılıyordu. Firmadan yapılan açıklamalardan da anladığımız üzere oyunun geliştirilme sürecinde herhangi bir sıkıntı yok ve çok yakında herkesin keyfine sunulacak.




  • iğrenç cs görünümü olduğu için berbat diyebilirim.
    Çoluk çocuğa çekici gelebilir.

  • cs ve ow un oyuncularını çalalım diye ikisini de birleştirerek leş bir oyun yapmışlar gibi duruyo. yine de deneyeceğim overwatch ı videolarından sevmezdim oyun içi güzeldi.
  • Daha oynamadan bu kadar kötü yorum yapmayı nasıl başarıyorsunuz helal olsun. 10 yıl önce lol'e de kötü bir dota çakması çocuk oyunu bu diyorlardı. Şuan hayatın boyunca kazanamayacağın parayı küçümsediğin çocuk oyun oynayarak kazanıyor.

  • Ben oynamayı düşünüyorum.
  • Düşük grafik veya sistem istediği için bu oyun tutulur diye düşünüyorum.Son zamanlarda çıkan oyunlar böbrek sattırır cinsten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.