Şimdi Ara

Bütçe dostu Honor 9A tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin donanımı ile dikkat çeken Honor 30S akıllı telefon modelini tanıttığı lansmanda bütçe dostu Honor 9A modeli de yer alıyordu. Honor 9A modeli uzun kullanım süreleri ile farklılaşmaya çalışacak.



    Honor 9A özellikleri ve fiyatı



    Honor 9A modelinde 6.3 inçlik su damlası çentiğe sahip 1600x720 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Nispeten çerçevesiz görünüm yanında boyutlar ise biraz uzunlamasına belirlenmiş. Telefona 4+4 çekirdekli Helio P35 yonga seti eşlik ediyor.



    Ayrıca Bkz.Agora Vahşi Yaşam fotoğraf yarışması sonuçlandı



    Telefonun dikkat çekici tarafı 5000mAh kapasiteli bataryası. 33 saate kadar 4G konuşma sunan batarya diğer cihazları da ters şarj edebiliyor. İki SIM kartta da aynı anda 4G desteği sunulabiliyor.



    4GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi seçenekleri sunan telefon EROFS dosya sistemi ile akıcı ve verimli bir dosyalama vaadinde bulunuyor.



    Arka kısmında 13MP+2MP çözünürlüğünde çift kamera, ön kısmında ise 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Parmak izi okuyucu unutulmayan telefonda Google yerine Huawei mobil servisleri yer alıyor. Honor 9A modeli 127$-169$ şeklinde fiyat etiketleri ile satışa çıkacak ve bazı bölgelerde Honor Play 9A olarak pazarlanacak.








  • artık küçük telefonlar üretin nedir bu ya. adam gibi 5 inç cihaz yok

  • Evet android e geçen baya araçtırdım ama hepsi hemen hemen kumanda büyüklüğünde telefonlar herkes büyük kullancam diye mi düşünüyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun adı üstünde Honor Play 9A. Yani oyun oynansın diye çıkarılmış bir cihaz. Tutup ekranının büyük olmasında şikayet etmek komik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.