Şimdi Ara

Resident Evil 3 Remake İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    PS4 Metascore 80
     
    Daily Star 100
    Shacknews 90
    TheSixthAxis 90
    Noisy Pixel 90
    God is a Geek 90
    Hardcore Gamer 90
    CGMagazine 90
    Malditos Nerds 85
    Critical Hit 85 
    Easy Allies 85 
    Wccftech 85
    PSX-Sense.nl 85
    DualShockers 85
    Screen Rant 80
    PlayStation Universe 80
    Gamers Heroes 80
    GamesRadar+ 80
    GAMINGbible 80
    JeuxActu 80
    Destructoid 80
    Digitally Downloaded 80
    Eurogamer Italy 80
    Game Revolution 80
    Millenium 77
    Digital Chumps 75 
    Video Chums 75
    TrueGaming 75
    Multiplayer.it 75
    Carole Quintaine 75
    Push Square 70
    Trusted Reviews 70
    Twinfinite 70
    Metro GameCentral 70 
    VG247 60
     
     
    Xbox One Metascore 85
     
    COGconnected 94
    Game Informer 90
    We Got This Covered 90
    GameSpew 90
    Xbox Achievements 85
    IGN Italia 85
    Press Start Australia 85
    Vandal 84
    Gamers' Temple 80
    VGC 80
    EGM 80
    Attack of the Fanboy 70 
     
     
    PC Metascore 72
     
    3DJuegos 80
    PC Invasion 80
    GameWatcher 80
    Stevivor 80
    ZTGD 80
    Cultured Vultures 80
    Jeuxvideo.com 75
    PCGamesN 70
    PC Gamer 58 
     

    Resident Evil 3 remake 3 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 259,00 TL'den ön siparişte. Demo sürümünü aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.








  • PC Gamer düşük puan vermiş ama adam oyunun orjinalini oynamadan bunu oynamış ve bu oyunu RES2 Remake ile karşılaştırmış. Diyor ki; oyun kısa ama neye göre kısa.. RES2 de Claire A ve B Leon A ve B senaryoları vardı.. Oyunu tekrar oynanabilirliği vardı diyor. Bunda yok diyor. E SAFIM Orjinal RE3 de de yoktu. Diyor ki oyun aksiyon ağırlıklı ve bulmaca çok az. RES2 gibi bulmaca yok demiş. EE SAFIM Orjinal RES3 de öyleydi. Az bulmaca çok aksiyon vardı. Ya zaten editörün resmi var altta. Bir bakın 18-25 yaş arası bir adam. Adam orjinal oyunları oynamadan bunu RES2 Remake ile karşılaştırmış. Diyor ki, RES2 remake de pencerelere tahta çakıyorduk bunda niye yok. Kardeş Orjinal RES3 de de yoktu ki, bunda olsun. Adamları orjinaline sadık kaldıkları için eleştirmişler ve RES2 remake ile karşılaştırıp puan vermeye kalkmışlar. Adamlar garibim orjinalinden bi haberler yani. IGN US 9/10 vermiş.. GameInformer 9/10 vermiş. gerisini sallayın. Bir de burada koridor tarzı oyunları sevmeyen birileri PC GAMER ı savunmuş. Savunmadan önce bir adamın incelemesini okuyun da ona göre karar verin be biladerim.
    Demodan belli oluyordu zaten. RE2 Remake havası yoktu oyunda. Animasyonlarda biraz yetersiz gelmişti. Jill tır gibi ağır ağır hareket ederken, asıl ağır şekilde hareket etmesi gereken Nemesis ortalıkta Spider-man gibi takılıyor:) Bana göre tam indirimde almalık oyun olmuş. RE2 Remake gibi 80TL-100TL civarına düştüğünde satın alırım. Tlou 2 ve Ghost of Tsushima öncesi 259TL'yi bu kalitedeki bir oyuna harcayamam.
    Oyun iyidir kotudur birsey demiyorum ama bir gercek var o da kesinlikle bi Re2 remake kalitesinde olmamis oyun orasi kesin oldu. Orjinalinin kalitesindede olmamis. Demosundan o izlenimi edinmistim zaten puanlarda onayladi bunu. Gamespot ve PC Gamer dogru puanlar verir genelde. O yuzden pas gecicem bunu simdilik Doom Eternal oynuyorum zaten suan efsane olmus tavsiye ederim.
  • Güzel olacak ama 2 kadar da güzel olmayacak demek ki. :/ Biraz canım sıkıldı, ne yalan söyleyeyim. Yine de bu ihtimali de bekliyordum bir yandan. İnşallah oynayıp bitireceğim yine de, kendim de göreyim bir neymiş ne değilmiş. Demo güzeldi.
  • Oyun 3 platformda da aynı fiyata satılıyor şaşırdım yav!
  • 2 nin puanları çok daha yüksekti demekki 2 yi alıp içlerine karakter koymuşlar sadece

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel remake ama hiç ilgimi çekmiyor bir remake için o kadar da değmez bence hem de Türkleri zırnık takmayan capcom için.(ki haksız da sayılmazlar)
  • Ben orjinal üçlemeyi zamanında oynama şansına erişememiş birisiyim. Geçen sene oynadığım Resident Evil 2, seride tam anlamıyla oynadığım ilk oyun oldu. Daha önceden Re 5 ve Re 6'yı biraz deneyimlemiş ve sarmadığı için bırakmıştım. Şunu çok rahat söyleyebilirimki, Resident Evil 2 oynadığım en iyi oyunlardan birisi oldu. Bu yüzdende Re 3 için heyecan yapmıştım. Ön yargılı olmak istemiyorum ama bıçağımızın kırılamaması durumu beni biraz kıllandırdı. Üstüne olayın artık açık alanlarda, şehirlerde olta atmaya dönmesi daha da kıllandırdı ama genede uygun bir fırsat bulduğumda deneyimleyeceğim. Ben genede ilk Resident Evil oyununun RE 2 'deki gibi modernize edilmiş oynanabilirlik ve kamera yenilemeleriyle tekrardan sunulmasını daha çok isterim. Çünkü atmosferi bana nedense Re3'ten daha özel geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyi puanlar bekliyordum bu şekilde alacağını zaten 90 puan demek yenilik demek 2 den bir farkı olmayacağı belliydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demodan belli oluyordu zaten. RE2 Remake havası yoktu oyunda. Animasyonlarda biraz yetersiz gelmişti. Jill tır gibi ağır ağır hareket ederken, asıl ağır şekilde hareket etmesi gereken Nemesis ortalıkta Spider-man gibi takılıyor:) Bana göre tam indirimde almalık oyun olmuş. RE2 Remake gibi 80TL-100TL civarına düştüğünde satın alırım. Tlou 2 ve Ghost of Tsushima öncesi 259TL'yi bu kalitedeki bir oyuna harcayamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov

    Demodan belli oluyordu zaten. RE2 Remake havası yoktu oyunda. Animasyonlarda biraz yetersiz gelmişti. Jill tır gibi ağır ağır hareket ederken, asıl ağır şekilde hareket etmesi gereken Nemesis ortalıkta Spider-man gibi takılıyor:) Bana göre tam indirimde almalık oyun olmuş. RE2 Remake gibi 80TL-100TL civarına düştüğünde satın alırım. Tlou 2 ve Ghost of Tsushima öncesi 259TL'yi bu kalitedeki bir oyuna harcayamam.
    Cok dogru bir tespit..nemesis agirligini ve heybetini kaybetmis saglikli disler saglikli gulusler edasinda canavarimsi tipi ile orumcek adam gibi takiliyor..halbuki 2 deki tyrant i aynen modelle bitsin bu is..tyrant gayet heybetli agirligini hissettiren urkutucu ve ayak sesleriyle geren bir tarzi vardi zaten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 30 Mart 2020; 19:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCGamer 58 çok aga şöyle bir 20 30 falan vereydin. Bu PCGamer'ın verdiği puanlar beni aşırı tilt ediyor. 58 ne abi? İncelemesini okudum, neremle güleceğimi bilemedim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir sürü 85-90 puan veren var ama ne hikmetse gömen gömene forumda (; daha düne kadar; nemesis'in ölüsü çıksa oynarım diyen insanlar bile eminim şu anda önyargılarıyla cebelleşiyor, 259₺ larına acıyorlar! Ben de NEMESIS'i hızlı buldum ama şöyle birşey var ki; modernize edilmiş, elden geçirilmiş kontrol sistemi bizi ne koşulda olursak olalım, bir adım öne atıyor bunu kabul edelim. Eski sıra tabanlı j-rpg'den hallice kabız kontrol sisteminden sonra, hâlâ nemesis sizi yakalayabiliyorsa o da sizin sorununuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak neyden ya da nelerden kırmışlar onu merak ettim. 2. oyun üzerine bir şey koymamış deyip basmışlarsa eksiyi anlamı yok..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Oyun 3 platformda da aynı fiyata satılıyor şaşırdım yav!


    Aynen.. TR PSN en kısa zamanda bu hatayı düzeltir, 420TL ye çeker standart sürümünü.
  • Oğlum 4 tane ikonik bölgeyi komple silmişler. :(
  • 50 lira eder anca diyor bu puanlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ezicioyuncu

    50 lira eder anca diyor bu puanlar


    Yok 4 lira.. Duyanda 100 üzeri ortalaması 25 sanar ha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rick dangerous

    Bir sürü 85-90 puan veren var ama ne hikmetse gömen gömene forumda (; daha düne kadar; nemesis'in ölüsü çıksa oynarım diyen insanlar bile eminim şu anda önyargılarıyla cebelleşiyor, 259₺ larına acıyorlar! Ben de NEMESIS'i hızlı buldum ama şöyle birşey var ki; modernize edilmiş, elden geçirilmiş kontrol sistemi bizi ne koşulda olursak olalım, bir adım öne atıyor bunu kabul edelim. Eski sıra tabanlı j-rpg'den hallice kabız kontrol sisteminden sonra, hâlâ nemesis sizi yakalayabiliyorsa o da sizin sorununuz
    Satılık P1 RE 3 100₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu puanlar hiçbir şey ifade etmiyor bana...

    RE2
    IGN: 9
    Gamespot: 9

    RE3:
    IGN: 9
    Gamespot: 6*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oğlum 4 tane ikonik bölgeyi komple silmişler. :(
    O bolgeler saat kulesi,mezarlik,hastane ve sehir merkezi olmasinda nere olursa olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alican88

    O bolgeler saat kulesi,mezarlik,hastane ve sehir merkezi olmasinda nere olursa olsun


    Hocam o zaman hayal kırıklığına hazır olun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.