Şimdi Ara

PlayStation Türkiye Mart İndirimlerinin Olmaması Hakkında Açıklamada Bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    PlayStation Türkiye, TR PlayStation Store'da Mega Mart indirimlerinin olmaması hakkında resmi bir açıklama yaptı fakat keşke yapmasaymış.

    Belirtilene göre "PlayStation Store'da farklı bölgeler ve ülkelerin kampanyaları değişiklik gösterebilir. Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Bahar indirimleri kampanyasının ülkemiz mağazasında geçerli olacağını belirtmek isteriz."
     
    Evet bazen indirimler bölgeden bölgeye değişebiliyor fakat Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya bölgelerindeki tüm mağazalarda geçerli olan bu indirimlerin bir tek Türkiye mağazasında olmaması hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değil, özellikle içinde bulunduğumuz şu dönemde.
     
    Bunun yanı sıra haftanın fırsatı, X TL'nin altındaki oyunlar ve PlayStation Plus abonelerine özel sunulan indirimlerin TR PlayStation Store'dan tamamen kaldırılması nasıl açıklanabilir bilmiyorum. Şu anda TR PlayStation Store'da bir tane bile indirimli oyun yok. Bu daha önce hiç rastlamadığımız bir durum. 
     
    Sonuç olarak, PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklama tatmin edici değil ve gerçeği yansıtmıyor.




  • OLSUN YA 8 SENEDE ÇIKAN EXCLUSIVE OYUNLAR İÇİN 1000 LİRA VERMEYE VE RAKİBİNE KIYASLA %35 DAHA GÜÇSÜZ OLAN PS5'İ ALMAYA RAZIYIM. HEM, KARDEŞLİKLE 500'E DENK GELİYOR. BU BİLE PAHALI DİYORSQNIZ EĞER, 8 SENE BEKLEDİĞİNİZ OYUNUN İNDİRİME GİRMESİ İÇİN Bİ' 4 SENE DAHA BEKLEYİN FİYATLAR 150 BANDINA DÜŞÜYOR ?? BAZILARI DA SONY İNDİRİM YAPMIYOR DER ??
    Gazali hocam parmaklarını tek tek öpüyorum. Bu işi bırakmadığın için teşekkürlerimi sunuyorum.

    Terbiyesiz heriflere bak. İndirim olmasın diye kimbilir ne yalanlar uydurdular. İlgili mercilere Mail atılmasaydı cevap bile vermeyecekti utanmaz arlanmazlar. İşe bak kardeşim. Hizmet almak istiyoruz adamlar illede vermeyeceğiz diyor. Ülkemizde yokmuş. Vay anasını arkadaş. Biz üçüncü dünya ülkesi miyiz?

    En kısa sürede defolup gitmeleri ümidiyle... Siz olamasanızda biz oyuncular olarak istediğimizi elde etme yolunu elbet buluruz. Nintendo resmi olarak çekildi diye ürünlere erişemedik mi sanıyorsunuz? Xbox resmi olarak yokken X360 alamadığımızı mı sanıyorsunuz?

    Distribütör var muhatap olunacak adam yok. Buda basına verilmiş bir açıklama değilmiş, Instagram'da gelen soru üzerine tenezzül edilip verilmiş bir cevap. Vay benim güzel ülkem vay!
    PS Türkiye Fanları = A Haber tayfa. Takip ettikleri yayıncılar da (pintipanda, easter gamers vs.) A Haber'e çıkıp oy çaldılar diyen yorumcular. Bundan bir önceki başlıkta dahi harıl harıl PS Türkiye'yi savunmaya çalışıyorlardı insanlara. Nasıl ki belirli bir kitle gidip vermiş olduğum A Haber örneğine inanıyorsa bu PS Fanı kitle de gider bu açıklamaya inanır. Çünkü kitle düzeyi olarak arada zerre fark yok.Adamlar Sony camdan atlayın dese ama exculusive oyun abi diyip atlayacak seviyedeler.
    Güncellendi... PS TR sponsorluğu olan, 2 yıldır ücretsiz PS exc oyun kodları gönderilen biri twitter'da PS TR etiketleyip müşteri temsilci gibi "Muhattaplarıyla Gerekli konuşmalar yapilmistir. Bi sorun varsa çözülür ya da duyurusu gecilir." yazan biri fikir beyan etmiş olmaz...

    Virüs yüzünden çoğunluğun eve kapanıp çıkmadığı, Doların 6.5TL çıktığı dönemde, PS kullancıları TR'de bu indirimlerden muaf tutuluyorsa PintiPanda tarafını belli edip Sponsorluğunu kurtarma telaşında olur. PS indirim konusunda daha öncede buna benzer şeyler yazıp linç yemişdi. Linç arsızı olmuş...

    Çok beyinli birader... Ne PS4 nede Xbox sahibi değilim, Pintiymiş-Gundiymiş kim olduğu önemli değil çıkarları için Kraldan çok Kralcı tipler rahatsızlık veriyor...

    Hal böyle iken ben nasıl PS fanboyu yada Hayatımda hiçbiri yeri olmayan yayıncıdan nasıl Beklenti içinde olabilirim Burda PS- xbox fanlarıyla ne çok tartışmaya giren bendim, Beni iyi tanırlar. Bu durumda sanırım bana kullandığın itamda fanboy kısmını çıkar. Kalan ilk kelimeyi senin kullanıcı adının başına ekleyince daha bir anlamlı oldu... Tanımadığın her kişi hakkında peşin hükümlü olma sonra zavadak der kalırsın
    bu cevap PS Türkiye'nin sosyal medya hesaplarını yöneten basiretsiz arkadaşların sorulardan sıkıldıkları için yazdıkları salak bir açıklamadan başka bir şey değil adım gibi eminim.

    Yani ingiltere'den falan cevap geldiğini ve bizimkilerin yazdığını düşünmüyorum. Kaldı ki dünya pandemiden kırılırken kimse "aa TR psn'de indirimler mi gitmiş" dur hemen ilgilenelim kafasında olacağını düşünmüyorum global tarafta.

    Defalarca söylendi, gene altını çizmekte yarar var. PS Türkiye içi boş bir mecradır, anca sosyal medya hesabı yönetip post paylaşıyorlar, youtube kanalında gevezelik yapabiliyorlar.

    Başka yaptırımları yok ne yazık ki kaç kere gördük bunu.
  • Hadi oyunlarda indirim yapmadınız bari psn plus aylıklarını eski haline çevirin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony rakipsiz değil Türk oyuncusu Sony'e muhtaç da değil.


    PlayStation Türkiye Mart İndirimlerinin Olmaması Hakkında Açıklamada Bulundu
    PlayStation Türkiye Mart İndirimlerinin Olmaması Hakkında Açıklamada Bulundu

    Şu da şurada dursun

    PlayStation Türkiye Mart İndirimlerinin Olmaması Hakkında Açıklamada Bulundu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 28 Mart 2020; 23:50:27 >
  • Başka bir olay dönüyor bence.
  • Bu yazıyıda Instagram'dan birisinin sorusu üzerine yorum olarak paylaştılar.

    Açıklama denemez yani :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 28 Mart 2020; 23:49:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç açıklama yapmasalar daha iyiymiş. Yavaş yavaş gündemden düşüyorlardı. Bu inandırıcı olmayan, komik açıklamayla tekrar gündeme gelip tepki toplamaya devam edecekler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil" şu cümle anlayana çok şey anlatıyor.

    Bu açıklamadan sonra PintiPanda şimdi ne saçmalayacak
    PlayStation Türkiye Mart İndirimlerinin Olmaması Hakkında Açıklamada Bulundu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 28 Mart 2020; 23:55:20 >
  • Zahmet etmişler ya :D cevap vermeseler de olurmuş yani

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu ülkeye karşı bu millete karşı daha yapmadığınız n kaldı acaba ayrımcılık yapanları sonu belli bizden yardım edenlerde ayrı.He bu arada playstatıon 1 den beri aldığım konsol ama artık bitti.3kuruşluk adamlar
  • Böyle giderse zaten Xbox Series X e geçerim.Yani yeter artık Sony harbiden cılgını çıkardın bu işin tepki zamanı geldi artık İnşallah bir sonraki nesilde herkes Xbox Series X tercih eder. Xbox'ı yüceltmenin vakti geldi hem adamlar taş gibi konsol çıkarıyorlar hemde fiyat konusunda hertürlü imkanı sunuyor sana Game pass vs daha şimdiye kadar Xbox dan böyle haberler duymadık Ps Türkiyede lider böyle birşey yapmalarına anlam veremiyorum.Yok ciddi ciddi Xboxı düşünüyorum valla.İnşallah Ms şu exc kaliteli oyunu sorununuda çözerse tadından yenmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar komik ki...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlackBeasT

    "<u>Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil</u>" şu cümle anlayana çok şey anlatıyor.

    Bu açıklamadan sonra PintiPanda şimdi ne saçmalayacak <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">



    Yayıncılar, muhabbetle, sohbetle izleyici kitlesi oluşturmuş olabilirler ama oyun dünyasıyla ilgili "her konuda" fikir beklenecek kişiler değiller. Bu adamların kanaat önderi olarak gösterilmesi ya da öyle zannedilmesi, en başta kendilerine zarar. Çünkü yayıncıların birçoğunda olayları doğru yorumlayabilecek bilgi birikimi yok. Panda özelinde söylemiyorum bunu sadece. Eğer bu adamlar kanaat olarak görülmeselerdi böyle zoraki açıklamalar yapmayacaklardı. Yayıncıların alayı, benim gözümde şov dünyasının birer parçası. İşlerini iyi yapıyor olmaları (ben hiç birini izlemiyorum o ayrı), büyük bir fan kitlesine sahibi olmaları, mevcut durum ve benzerlerinde bir şey ifade etmiyor.

    Türk oyun basınında, çok daha geride durup sağlam "oyun kültürü" içeren yorumlar yapan kişiler var. Hatta birçok aklı başında, kendi halinde oyuncu var. İnsanların, kendilerinden daha iyi olmayan kişilere karşı yüksek beklenti içine girmesi komik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlackBeasT

    "<u>Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil</u>" şu cümle anlayana çok şey anlatıyor.

    Bu açıklamadan sonra PintiPanda şimdi ne saçmalayacak <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
    <img src="https://store.donanimhaber.com/d9/1b/95/d91b952908633d8df3e953af4f312498.jpg" align="middle" border="0" alt="">


    PintiPanda'yı boşuna linçlemeyin birader, işinize bakın. O adam Playstation çalışanı falan değil. Bu paylaşımı da olayın ilk günlerinde gelen paylaşım ve kendi düşüncesini paylaşmış. Sanki adama "Playstation'u savun, sonra paralar hesapta." demişler gibi davranıyorsunuz.

    Olay hakkında konuşmak gerekirsek, öncelikle şu beyinsiz fanboyların yorumlarını ciddiye almayalım. Burada Playstation Türkiye'nin ciddi bir hatası var. Ve bu hatayı düzeltmek için hiçbir şey yapmamalarıyla beraber birde üstüne açıklama bile yapmadılar. Üstüne şimdi de böyle berbat bir açıklama yapıyorlar. Bence İngiltere bazlı bir sorun var ve bu sorunu Türkiye'deki arkadaşlar beceriksizliğinden çözemiyorlar. Ama youtube kanallarına konuk alıp kanallarının reklamını yaparken çok profesyoneller. Ayrıca Neredeyse Tüm Dünya'da geçerli olan indirimler nasıl oluyorda Türkiye'de olmuyor? Saçmalık.

    Zamanında, oyunları için istedikleri paranın aşırı fazla olduğunu dile getirmiştim. 470 480 TL istiyorlardı 2018 yazdan itibaren. İnsanlar maaşının 4/1'ini bir oyuna harcar mı? Harcamaz. (400 küsür liraya Fifa Pes falan alanlar var ama neyse.) Bu fiyat politikasıyla satış yapmalarını eleştiren insanlara ise bazı kişiler tarafından "God of War hakediyor brom, Uncharted 4 gibi oyunmu oynadın bromm." Falan şeklinde. Afedersiniz de Cyberpunk gibi bir oyunun 250 TL'ye, Gears 5 gibi bir oyunun 92 TL'ye, 2015 yılında çıkmış, son 10 yılın en iyi oyunlarından biri olan The Witcher 3'ün en yüksek sürümünün indirimlerde 20 TL'ye alabiliyorken, bunlar kendilerini ne zannediyorlarda bu kadar yüksek fiyata oyun satıyorlar, daha doğrusu satabiliyorlar mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gazali hocam parmaklarını tek tek öpüyorum. Bu işi bırakmadığın için teşekkürlerimi sunuyorum.

    Terbiyesiz heriflere bak. İndirim olmasın diye kimbilir ne yalanlar uydurdular. İlgili mercilere Mail atılmasaydı cevap bile vermeyecekti utanmaz arlanmazlar. İşe bak kardeşim. Hizmet almak istiyoruz adamlar illede vermeyeceğiz diyor. Ülkemizde yokmuş. Vay anasını arkadaş. Biz üçüncü dünya ülkesi miyiz?

    En kısa sürede defolup gitmeleri ümidiyle... Siz olamasanızda biz oyuncular olarak istediğimizi elde etme yolunu elbet buluruz. Nintendo resmi olarak çekildi diye ürünlere erişemedik mi sanıyorsunuz? Xbox resmi olarak yokken X360 alamadığımızı mı sanıyorsunuz?

    Distribütör var muhatap olunacak adam yok. Buda basına verilmiş bir açıklama değilmiş, Instagram'da gelen soru üzerine tenezzül edilip verilmiş bir cevap. Vay benim güzel ülkem vay!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 29 Mart 2020; 0:20:18 >
  • Hocam biz de bir kere oyun basını diye bir şey yok. Varsa yoksa muhabbet, sohbet, Youtube katıla tıkla işte Facebook'tan oyun yayını izle gibi bir durum var. Doğru düzgün etkinlik yok, bu etkinliği oluşturacak bir kitle de yok, bak Avrupa Amerika basınına adamlar nırmal ana akım haber siteleri gibiler. Biz öyle olamayız elbette ama en azından oraya doğru gidecek bir ivmemiz de yok maalesef. Basın denilen olgu zaten tarafsızdır eleştirdiği oyun yapımcısı, yayıncısı gibi şirketlerden zaten sponsorluk almaması gerekiyor çünkü bu tarafsızlığına gölge düşürür. Bahsedilen şahıslar zaten oyun oynayıp insanlara izleten kitle bunlardan bir şey beklememek gerekiyor. Oyun basınının haber editörleri olur, makale yazıp eleştiri yazarları olur, inceleme yazan tarafsız editörleri olur, mümkünse ilk gelden kaynağı alıp pyuncu kitlesine haberi servis eder normal bildiğiniz basın gibi ama ülkemizde maalesef bu durum hiçbir gelişim göstermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 29 Mart 2020; 1:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn turkiyenin koronavirus fırsatçılığından başka bir şey değil. Millet evde nasıl olsa oyun alır mantığı.
  • Pintipanda,Enis Kiziroğlu gibi oyun cahillerini ciddiye alan var mı hala,ya bırakın Allahınızı severseniz...
  • Playstation TR kendi ayagina sikiyor. Siksin bakalim, gelecek nesil konsollarda satislari nasil olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Sony rakipsiz değil Türk oyuncusu Sony'e muhtaç da değil.





    Şu da şurada dursun

    Bari şu ücretli abonelik belasını başımıza çıkaran Microsoft'u oraya koyma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezilsin PS TR. Başka diyecek bir sözüm yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.