Şimdi Ara

Honor 30S'in tasarımını açığa çıkaran basın görselleri yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çok yakında resmiyet kazanacak Honor 30S'in yeni görüntüleri yayınlandı. Paylaşılan basın görselleri akıllı telefonu siyan ve yeşil renklerde gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 10 Lite tanıtıldı: 5G özellikli bütçe dostu telefon



    Honor 30S delikli ekrana sahip olacak. Yana tarafa yerleştirilmiş parmak izi sensörüne sahip olması LCD panel ile geleceğine işaret ediyor.





    Lansman yaklaşıyor



    Arka panelinde dört görüntü sensörü içeren dikdörtgen bir kamera modülü var. Kamera özellikleri şu an için tam olarak bilinmese ede şirket gelişmiş ISP 5.0 ve BM3D SLR gürültü azaltma teknolojisine sahip olacağını açıkladı.



    Honor 30S, Kirin 820 yonga setinden güç alan ilk akıllı telefon olacak. Ayrıca 5G bağlantısını destekleyeceğini belirtelim. Akıllı telefon 30 Mart'ta Çin'de tanıtılacak.








  • Bu tasarım mide bulandırmaya başladı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu cihazla p40 kın ne farkı var tasarım olarak yahu insan p40 kı biraz satar ondan sonra tasarımı eskitidir...ne anlamı kalıyor böyle olunca p40 almanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 28 Mart 2020; 16:39:49 >
  • Yeni tasarım yeni tasarım diye bir tek kamera alanı ile oynuyorlar. Yakında telefon arakası kamera yerine Kamera arkası telefon yağacaklar demedi demeyin.

  • P40 ile bu telefonu kıyaslamanız bile komik p40 amiral gemisi bu orta üst sınıf ama 3binden yukarı isterse fiyat alınmaz 3300 e huawei nova 5t alırım kirin 980 var en azından

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.