Şimdi Ara

Sony'den sevindiren haber: PlayStation 5, pandemiden etkilenmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sony'nin heyecanla beklenen yeni nesil konsolu PlayStation 5, koronavirüs salgınından etkilenmeyecek. Bugün Bloomberg'e bazı açıklamalar yapan bir Sony yetkilisi, konsolun planlandığı gibi bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesini beklediklerini söyledi.



    Koronavirüs pandemisi nedeniyle bildiğiniz gibi Çin'de üretim yapan fabrikaların önemli bir çoğunluğu geçici olarak kapatılmıştı. Ancak salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte fabrikalar artık yavaş yavaş tekrar açılıyor. Sony'nin Çin'deki tüm fabrikaları şu anda üretim yapmaya başlamış durumda.



    Sony, Çin haricinde ayrıca Malezya ve Birleşik Krallık'ta da PlayStation üretimi gerçekleştiriyor. Malezya'da iki üretim tesisi 18 Mart'tan bu yana kapalı durumda; buraların Nisan ortası gibi açılabileceği söyleniyor. Birleşik Krallık'ta yer alan tesisin ise bir süre daha kapalı kalacağını tahmin edebiliriz.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 5 teknik detayları resmen açıklandı



    Sony geçtiğimiz hafta PlayStation 5'in teknik detaylarını resmen açıklamıştı. Mike Cerny'nin düzenlediği konferansta konsolun 5,5 GB/s hızında çalışan SSD'sine çokça vurgu yapıldığını gördük. Sony bu SSD'nin oyun tasarımını kökünden değiştireceğini söylüyor. 



    Diğer taraftan GPU kısmında ise 10,28 TFLOPs seviyesinde performans sunan RDNA 2 mimarisinde bir kart yer alıyor. Xbox Series X'in 12 TFLOPs'luk kartıyla karşılaştırdığımızda biraz hayal kırıklığı olduğu söylenebilir. 



    PlayStation 5'in tasarımının ise önümüzdeki aylarda ortaya çıkarılması bekleniyor.








  • tam konsol cikarilcak zaman. insanlar evde vakit geciriyor.

  • Playstation Türkiye indirimleri kaldırma politikası ile umarım bir şeylerden etkilenir, ders çıkarır. İnşallah Playstation'ın, Xbox'tan donanım olarak gerisinde kalması rekabeti arttırır ve biz kazanırız. Sony çok şimardı artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha konsolun tasarımını bile gösteremediler. Plus abone olacağım aylık para vereceğim, artı oyunlara ayrı para vereceğim ki hiç ucuz değil. Steam ya da epic gibi düzgün arada bir ücretsiz oyun olayı da yok. Mağazada sattığı oyunların çoğunun videosu yada ekran görüntüsü bile yok. Adam akıllı inceleyemiyorsun bile. Her şey olmuş para. Yeni nesilde Xbox akar.

  • Bu dolar kuruna, böyle hastalık ortamına rağmen PS5'in çıkışının gecikmemesine sevinen varsa helal olsun. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın ki insanlar evde sürekli virüs muhabbeti dönmüyor. Psikolojik olarak ayakta kalabilmek için motivasyon kaynağı lazım. Bunlar da birer örneği işte. Teknoloji, konsol, oyunlar vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm dünya normale döner umarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesilde xbox alicam adamlar indirim bile yapmıyor..
    Tlou 2 ve tusimayi oynayıp bitiririz ps devrini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Bu mesaj silindi.
    Uzun zamandır gördüğüm en boş duyar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.