Şimdi Ara

Işın izleme destekli Control, GeForce Now kütüphanesine eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now, platforma gelen yeni oyunlarla kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde platforma olan desteğini gündeme getiren Epic, GeForce Now hizmeti için “diğerlerinin izlediği yolu takip etmeyeceğiz.” Demiş ve yeni oyunlarla kütüphaneye katkı sağlayacaklarını duyurmuştu.



    Ayrıca Bkz.ABD’nin gelecek nesil saldırı helikopteri programı FARA ihalesini kazanan şirketler belli oldu



    Bu kapsamda platforma Remedy Entertainment ve 505 Games'in elinden çıkan Control de eklendi. Birçok oyun yazarının yılın oyunu olduğunu düşündüğü Control, doğaüstü olayların konu edildiği bir aksiyon oyunu. Üçüncü şahıs kamerasından oynanan oyunun teknik anlamda en büyük artısı ise muhteşem ışın izleme efektleri. Dün itibariyle ilk DLC paketini de alan oyun, NVIDIA RTX kartı olmayıp da GeForce Now Founders paketine üye olan kullanıcıların kesinlikle denemesi gereken bir yapım.





    Platforma eklenen diğer oyunlar ise Arma 2: Operation Arrowhead, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Dungeons 3, Headsnatchers, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Jagged Alliance 2 - Wildfire ve The Guild 3 isimli yapımlar. NVIDIA yaptığı açıklamada her Perşembe yeni oyunların kütüphaneye ekleneceği bilgisini de paylaşmış.



    Activision Blizzard ve Bethesda gibi yayıncıların oyunlarını çekmesinin ardından kan kaybeden GeForce Now, Control gibi kaliteli yapımlarla üye kitlesini şüphesiz daha da artıracaktır. Ancak içeriğin hazırlandığı sırada platformun Founders seçeneğine ait kapasitenin dolmuş olmasından dolayı artık üye almadığı hatırlatmamız gerek.










  • Sonunda adam akıllı bir AAA yapım geldi.
  • NOW'ı daha uzun süre bedava test etme şansımız var mı? veya bedava kod dağıtılan bir yer/adres?

  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Kod dağıtımı yok üye olurken üyelik tipini ücretsiz seçiyorsunuz.

  • 31 mayısa kadar geçerli founders edition var bende sıra beklemenize gerek yok . buyrun uyguna satıyorum bende parayla aldım neden parayla satıyorsun diyenlere
  • Güzel bir oyun eklediler GeForce Now destekliyorum sonuna kadar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.