Şimdi Ara

Samsung Gear VR gözlüğündeki Oculus uygulama desteği sona eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sanal gerçeklik konseptinin adeta patlama yaptığı yıllarda Samsung da Oculus ile iş birliği yaparak Gear VR gözlüklerini geliştirmişti. Samsung telefonlarının oturtulduğu Gear VR gözlükleri bir dönem tutulsa da artık önemini kaybetti.



    Uygulama desteği bitiyor



    Her kullanıcıya ulaşabilme amacıyla yola çıkan aksesuar tarzı VR gözlükleri ana konseptin fazla yaygınlaşamaması nedeniyle kendisini fazla gösteremedi. Başta Google olmak üzere pek çok firma aksesuar tarzında VR gözlükleri geliştirdi ancak elde kaldı.



    Ayrıca Bkz.Türkiye dahil koronavirüs ile savaşan 8 ülkeye Binance desteği



    Samsung Gear VR gözlükleri de Galaxy S9 modelinden bu yana geliştirilmiyor. Şimdi ise gözlükteki uygulama desteği kaldırılıyor. 1 Nisan itibariyle Oculus tarafından geliştirilen uygulamalar mağazadan kaldırılacak ve destek sonlandırılacak.



    Bu tarihe kadar uygulamaları indirdiyseniz kullanmaya devam edebileceksiniz. Bununla birlikte güncelleme desteği olmayacak. Oculus tarayıcısı da zaman içerisinde yeni standartlara uyumsuz hale gelecek. Diğer taraftan Oculus Film uygulaması içerisinde film satın alma ve kiralama seçenekleri de kaldırılıyor. Satın alınan içerikler ise uygulama silinmediği sürece hesapta kalacak.








  • s7'nin yanında hediye ettikleri gün vardı bir şey zaten, eldeki stoklardan kurtuldular millete çöp dağıttılar

  • VR ın tutulmamasıda neymıs anlayamadım sankı satısa cıktı bızler satın alabılecekken tercıhımızı ne gerek var dıye almamak tan yana kullanmısız gıbı yorumlar gercekten garıp gelıyor. Ulkemızde Samsung VR lar satıldı ama ufak bır servet degerındekı telefonlarla satıldı ve yanlızca o telefonlarla uyumluydu yanı VR ıcın dunya para verıp luzumunu hıssetmedıgım yenı bır telefon almak fıkrı ınsanlara cazıp gelmedı dıger htc nın yada sony nın vr larını neden se teknosa vatan gıbı garantılı satan yerlerde goremedık hıc. Sureklı alibaba amazon vs gıbı kanallardan eger ulkemıze kargolanmıyorsa araya tanıdık sokarak gumrukte takılma pahasına yuksek fıyatlarla garantısız alına bılen kımsenın kolayca alamayacagı alsa bıle ıcerıgın son derece sınırlı oldugu bır teknolojının nasıl tercıh edılmesını beklıyorlardı bende onu anlamadım. Sen once 1000 lerce ozgun VR uygulaması gelıstır sonra ucuz fıyata garantılı olarak ınsanların urune kolayca ulasmasını sagla sonra tutmadıysa tutmadı yanlıs yaptık de. zmanında 3D TV ler vardı muhtesem oyun ve fılm deneyımı sunuyorlardı 3D panel uretımı malıyetlı dıye yok goz yoruyormus yok ınsanlar ızlemıyormus dıye tedavulden kaldırdılar. elımde bır yıgın 3D arsıv var evdekı son kalan 3D TV den ızledım gercekten sımdıkı HDR teknolojısınden ve 8k teknolojısınden 10 kat daha doyururcu ve heyecan verıcı bır teknolojı.





  • Tam bir rezalet..o kadar para verip aldığımız gear vr ler çöp oldu şimdi..samsung adına çok yalnış oldu..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.