Şimdi Ara

Plague Inc. Geliştiricisi Corona Virüsüyle Mücadele için 250 Bin Dolar Bağışta Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Plague Inc. oyununun geliştiricisi Ndemic Creations, corona virüsü ile mücadele için 250 bin ABD doları bağışta bulunduğunu duyurdu.
     
    Oyunun yaratıcısı konu ile ilgili olarak "Sekiz yıl önce oyunu yayınladığımızda, gerçek dünyanın Plague Inc.'e benzeyeceğini hiç düşünmemiştik. Dünya Sağlık Örgütü ve Salgın Hazırlık Yenilikleri Koalisyonu corona virüsü için çözüm bulmaya çalışırken onlara destek olmaktan gurur duyuyoruz." dedi. 
     
    Plague Inc. ölümcül ve evrensel bir salgını geliştirerek insanlık tarihinin sonunu getirmeye çalıştığınız bir strateji ve simulasyon oyunu. Yakında tam tersine yapmak da mümkün olacak.

    Ndemic Creations, Plague Inc. için yeni bir mod üzerinde çalıştığını duyurdu ve bu modda global salgın hastalığı önlemeye çalışacağız.








  • Sana kalana kadar tonlarca milyarder var kolay para ile yaşayan parasını katlayan.. Keşke onlar bağış yapsaydı senin parana yazık Ndemic Creations.
  • Zaten ucuz bir oyundu, ne kadar kazanmış olabilirler ki? 250 bin dolar bağış çok ciddi bir rakam. Adamlar sırf virüs oyunu yaptı diye gelen tepkilerden dolayı bu bağışı yapmak zorunda kaldılar. O zaman virüs salgın konulu filmleride yasaklasın çin saçma mantık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.