Şimdi Ara

Google Podcasts uygulaması iOS’a geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın daha yeni Android sürümünü güncellendiği podcast uygulaması, bu alandaki değişim sadece bir başlangıcıydı. Google, Podcasts uygulamasını iOS kullanıcılarının da hizmetine sundu.



    Android versiyonu ile tutarlı şekilde üç sekmeli bir gezinti yapısına sahip olan iOS uygulaması, “Ana Ekran,” “Keşfet” ve “Aktivite” bölümlerine sahip. Ana sayfa, takip ettiğiniz yayınların bölümlerini gösterip bunlar hakkında bilgi verirken bunlara dokunmak, bir Google araması açarak daha detaylı bilgiler gösteriyor. Keşfet sekmesi, dinlediklerinize benzer yayınlar ve kategoriler üzerinde keşif yapmanıza olanak sağlıyor. Aktivite kısmı ise dinleme geçmişi, oynatma listesi ve otomatik indirmeleri içeriyor.



    Ayrıca Bkz.Apple Music Beats 1 stüdyosu eve taşındı



    iOS ve web versiyonları bugün kullanılabilir olan uygulamalar, Google hesabınızla oturum açabildiğiniz her yerde dinleme geçmişinizi ve belirli bir yayında kaldığınız yerden devam etmeyi destekliyor. Apple’ın kendi Podcasts uygulamasının yanında Google Podcasts ne derece başarılı olacak hep birlikte göreceğiz. Google’ın en büyük avantajı şimdilik çok sayıda cihaz kullanan kişilerin kaldıkları yerden devam edebilmelerine imkan sağlaması gibi görünüyor.












  • Bulamadım bu uygulamayı türkiye pazarına yüklü değilmi acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.