Şimdi Ara

Amazon İtalya ve Fransa, kritik ihtiyaçlar hârici ürünlerin teslimatına ara verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amazon’un koronavirüs salgını ardından halkın evlere kilitlenmesiyle kritik hâle gelen işlevi, çalışanları üzerinde çok daha büyük bir baskı oluşmasına, hatta sağlıklarının tehlikeye girmesine sebep oldu. Bu durumu dengelemek adına firma, İtalya ve Fransa sitelerinden satılan ürünlerde sadece gerekli olanların teslimatını yapacak.



    Gerekli ürünler kategorisine girenleri gıda ve hijyen ürünleri olarak ifade eden firma, ayrıca tesislerinde çalışanların sağlığını korumak ve virüsün yayılmasını engellemek adına tüm önlemlerin alındığını da belirtti. Sadece gerekli ürünlerin kargolanması sayesinde gönderim merkezleri müşterilerin ana ihtiyaçlarını her zaman ulaştırabilir hâlde olacak.



    Ayrıca Bkz.Elektrik Üretim AŞ, İngiliz Rolls-Royce ile mini nükleer reaktör geliştirecek



    Şimdiye kadar Avrupa’da bulunan beş Amazon çalışanı, Bloomberg raporuna göre koronavirüs testinden pozitif sonuçla çıktı. İtalya’daki firmanın çalışanları ise 17 Mart’ta eylem yaparak Amazon’un onları enfeksiyondan korumak için yeteri kadar çaba göstermediğini söyledi.








  • Cin’in italyaya gonderdigi maskelerin bir kismina almanya el koymus, isin tuhafi hic bir ab ulkesinin ispanya ve italyaya yardim etmemesi. Amerika ve ingiltere desen marketlerde dolu raf yok video cekip cekip atiyorlar sosyal medyaya



    Kudretli bati medeniyeti ilk sinavinda tel tel dokuluyor..

  • WB kullanıcısına yanıt
    Almanya değilde Çekya olabilir mi? Aynı durumu Çekya ile alakalı yazmışlar Almanya ile alakalı olanını bulamadım bi daha kontrol eder misin?

  • WB kullanıcısına yanıt
    https://tr.euronews.com/2020/03/22/cekya-cin-in-italya-ya-gonderdigi-covid-maske-ve-saglik-malzemelerine-bilmeden-el-koydu bu farklı olay demek ki attığın link italyaca sanırım hiç bişi anlamadım bu arada
  • Batı iyi gün dostu bunların dostluklarına güvenen içimizdeki andavallara duyurulur.

  • WB kullanıcısına yanıt
    Bati y aolan bu kin v ofke ile keskin sirke kupune zarar verirmis.. Gerci bilseyedin diye de dusunmedim degil yani ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.