Şimdi Ara

Netflix'ten, Koronavirüs nedeniyle işini kaybeden sektör çalışanlarına 100 milyon dolarlık fon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın önde gelen akış platformu Netflix, Kornavirüs salgını (COVID-19) nedeniyle kriz yaşayan dizi ve sinema endüstrisi için 100 milyon dolarlık bir acil durum fonu ayırdığını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Yayın kalitesini düşüren şirketler arasına Amazon ve Apple da katıldı



    Çoğu çalışan saatlik ücret alıyor



    Netflix'in yaptığı basın açıklamasında, eğlence sektöründe çalışan kişilerin çoğunun saatlik ücretlerle çalıştığı belirtilirken, oluşturulan bu 100 milyon dolarlık fonun, başta kendi yapımlarında çalışan kişiler olmak üzere sektör genelinde işsiz kalan çalışanlar için ayrıldığı duyuruldu. Şirketin konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şu şekilde:



    "Covid-19 krizi, birçok endüstri için yıkıcı etkiler yarattı. Hemen hemen tüm televizyon ve film yapımları küresel olarak sona erdi ve yüz binlerce çalışan işsiz kaldı. Bunların arasında elektrikçi, marangoz, şoför, saç ve makyaj sanatçısı ve daha birçok saatlik ücretle çalışan kişiler var. Bu yüzden, sektördeki sıkıntıya yardımcı olmak için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturduk. Fonun çoğu, dünyadaki kendi prodüksiyonlarımızda çalışanlara destek vermek için kullanılacak."





    Netflix'in ayırdığı 100 milyon dolarlık fonun 85 milyon doları kendi projelerinde çalışan ekiplere, 15 milyon dolarının ise sektörün diğer çalışanlarında dağıtılacağı belirtildi. Şirket ayrıca sinema ve dizi sektöründeki başlıca kuruluş ve derneklerin her birine de 1 milyon dolarlık fon ayırdığını duyurdu.








  • Yıllardır bize çok uzak saçma sapan kampanyalarla zaman kaybetmişiz, yok plastik poşet yok nükleer santral yok nesli tükenen hayvanlar vs.. en yakın tehlike halbuki virüslermiş, nesli tükenen hayvanlardan önce biz tükenicez bu gidişle. artık bir uyanış olurda bin yıl sonraki sorunlara değil günümüz sorunlarına karşı insanlar para toplar, farkındalık yaratır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 22 Mart 2020; 16:8:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt
    Bu tür hastaliklar her zaman olacak ne yaparsak yapalim. Yüzyillardir böyle. Veba, kolera, kus gribi, domuz gribi...

  • Garibanın yanında olan birileri var güzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.