Şimdi Ara

Realme Narzo 10, yapay zeka destekli 48MP kamerayla gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme yeni Narzo serisinin geleceğini doğrulamış, Narzo 10 ve Narzo 10A modellerinin 26 Mart'ta piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Akıllı telefon üreticisi Twitter hesabından paylaştığı bir afişle yeni telefonunun kamerasında dair bazı özellikleri ortaya koydu.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 7T ve 7T Pro 'anında çeviri' özelliğine kavuştu!



    Realme Narzo 10'un birkaç gün önce piyasaya sürülen Realme 6i'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle, 2GHz'de iki Cortex-A75 çekirdeği ve 1.8GHz'de altı Cortex-A55 çekirdeği içeren bir MediaTek Helio G80 işlemcisi bekleyebiliriz.






    Narzo 10, 20: 9 en boy oranına sahip 6,5 inç HD+ ekran ve arkada yapay zeka destekli 48 megapiksel birincil sensöre sahip dörtlü kamera kurulumuyla gelecek. Ön kameraya, bir su damlası çentiğinin içine yerleştirilmiş 16 megapiksellik tek kamera olacak. Telefon ayrıca 18W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh batarya içerecek.



    Narzo 10'un ayrıca 128GB'a kadar yerleşik depolama alanı, bir microSD kart yuvası (256GB'a kadar), USB Type-C bağlantı noktası, Wi-Fi, Bluetooth, GPS / A-GPS ve 3,5 mm kulaklık jakı içerdiği söyleniyor.








  • Artık hd+ ekranı standart yapmaya başladılar. 6.5 inçlik bir telefon tek elde kullanılamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomiden de barzo bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.