Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition Steam'de Satıştan Kaldırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios, Mortal Kombat Komplete Edition'ı Steam'de satıştan kaldırdı. PlayStation Store ve Xbox Store'da da PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonlarının satışı yok. Sadece ana oyunun PS Vita versiyonu mevcut.
     
    Neden kaldırıldığına dair bir açıklama yok. Steam sayfasında sadece "Yayıncının talebi doğrultusunda Mortal Kombat Komplete Edition, artık Steam'de satılmamaktadır." yazıyor.

    Muhtemelen lisans süresinin dolması veya telif hakkı ile ilgili bir durum. Geri dönecektir. Eğer oyuna sahipseniz indirip oynamaya devam edebilirsiniz.
     
    Mortal Kombat serisinin dokuzuncu oyunu ilk olarak 2011 yılında piyasaya sürülmüştü.








  • Ya zaten 11 varken 10 varken ne gerek var. Artık bırakın şu eski oyunları yahu. Adamlar bu yüzden sömürüyor oyuncuları. Online özellikle. Maks. 5 yıl daha eski oyunları oynamayın bırakın yenisini yapsınlar zahmet olmayacaksa. yoksa kutu, özelleştirme, dengeleme derken iş ... sarıyor.
  • Mutlaka geri gelmeli. Aksi düşünülemez. Umarım lisanstan ötürüdür. Çok iyi bir oyun çünkü. Kaldırılması kabul edilemez.
  • 10 ile 11'in aşırı hızlı oynanışı var alışamıyordum en iyisi buydu bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • allahtan almıştık yıllar önce

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • güzel oyundu ama zamanında kaldırılması iyi olmuş diyemem ama kim kaldı ki oynayan .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by_endless

    10 ile 11'in aşırı hızlı oynanışı var alışamıyordum en iyisi buydu bence.


    Gereksiz ayrıntılarla bizi boğmuyordu ondan hocam.. Bana ne sub zero nun sol bacağındaki zırh parçasının renginden.. Yıllar sonra gelen sade ve net bir oyundu MK (2013)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ya zaten 11 varken 10 varken ne gerek var. Artık bırakın şu eski oyunları yahu. Adamlar bu yüzden sömürüyor oyuncuları. Online özellikle. Maks. 5 yıl daha eski oyunları oynamayın bırakın yenisini yapsınlar zahmet olmayacaksa. yoksa kutu, özelleştirme, dengeleme derken iş ... sarıyor.


    Zevk meselesi.. Sen daha GTA V ana hikayeyi bilmeyip 5 yıldır sadece online oynarsın.. Adam GTA III'ü gtx 1080'i ile 4k oynar ve senden kat kat daha zevk alabilir. Zevk meselesi, akıl verme ya da tartışma kimsenin lüksü değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.