Şimdi Ara

Sam Fisher 24 Mart'ta Ghost Recon Breakpoint'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Auroa'yı Kurtlardan geri almak için aranıza yeni bir müttefik katılıyor.

    Ubisoft, Sam Fisher'ın 24 Mart'ta Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'e geleceğini duyurdu. Etkinliğin detayları henüz açıklanmadı.
     
    Sam Fisher daha öncesinde Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands'te karşımıza çıkmıştı ve CIA'dan önemli bir obje çalan bir kişinin peşine düştüğümüz görevde Sam Fisher destek olarak yanımızdaydı. Görev ödülü olarak Splinter Cell temalı eşyalar verildi. Benzer temalı bir etkinlik olacağını tahmin ediyoruz. 
     
    Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bu hakareti neden Sam abime yapıyorsunuz?
  • Haydaaa bu Ubisoft iyice kafayı yemiş. For Honor'a Prince of Persia'yı yenileyerek geçenlerde getirdiniz hatta öyle bir imaj yapmışlar ki sanki Sands of Time yepyeni bir grafik motoru ile reboot edilip günümüzde hikaye baştan anlatılıyor gibi hissiyatı vardı Prince'in dış görünüşünde, şimdi de Sam Fisher'ı Ghost Recon'a getiriyorsunuz iyi misiniz siz ya? Yarattığınız külliyatın içine etmeye ant mı içtiniz adam gibi oyunlarını hazırlayın iki karakterin de bu birnevi nabız yoklama da olabilir, ama bunun için bu hareket doğru bir yöntem değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kusura bakmayın ama bu oyunu Sam Fisher bile kurtaramaz.
  • Oyun gerçekten wildlansdan kötü. 2 seneye yaklaştı biz wildlandsı bitireli ve konsoldan kaldıralı. Tekrar heyecan yaşayalım dedik yeni recon breakpoint 1 ay dayanamadı. İğrenç ötesi olmuş ve sürekli tekrara düşüyoruz. Saçma yapay zekalar var. Bazen helikopterler ışınlanırken havadan takla ata ata geliyor . Şuan sayamadığım aklıma gelmeyen çok eksiklik var. Ama Allah var terminatör olayı baya heyecanlandırmıştı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.