Şimdi Ara

5.4 inçik iPhone 12'nin OLED ekranı, Çinli BOE tarafından tedarik edilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çin merkezli güvenilir kaynaklardan biri olan DigiTimes'ın yayınladığı yeni bir rapora göre, Apple'ın önünüzdeki sonbaharda piyasaya sürmesi beklenen 5.4 inçlik iPhone 12'nin OLED ekranının tedariği, Çinli BOE şirketine emanet edilebilir.



    Ayrıca Bkz.Ülkemizde de satılması beklenen Oppo Reno3 tanıtıldı



    Dört iPhone 12 modeli gelecek



    Bu söylentinin yayılmasını sağlayan gelişme ise BOE'nin dokunmatik panel üreticisi General Interface Solutions ile kurduğu ortaklık olarak gösteriliyor. Güvenilir analistlerden Ming-Chi Kuo'ya göre Apple yıl sonuna doğru bir 5.4 inçlik model, iki 6.1 inçlik model ve bir 6.7 inçlik model dahil olmak üzere OLED ekranlı dört iPhone 12 modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Tüm cihazlarda 5G desteği olması beklenirken, iPad Pro veya iPhone 4 gibi daha düz kenarlı, metal bir çerçeve içeren yeni bir tasarıma sahip olacakları söyleniyor.





    5.4 inçlik iPhone 12'nin çentikli bir ekranla gelen en küçük model olması bekleniyor. Üst model iPhone'ların ise ToF sensörüne sahip üçlü arka kamera kurulumuna sahip olmaları beklenirken, 5.4 inçlik modelin ise çift arka kameraya sahip olacağı ifade edilmiş. Önümüzdeki dönemde iPhone 12 modelleriyle ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.








  • Çin mali oled olacaksa hic olmasin daha iyi. Bokunu cikarma Apple!

  • Tum ekranlari ayni firmaya urettiricekse sorun yok. Ama iki farkli firmaya urettirirse elbet farkliliklar oluyor. En basiti mate 20 pro'nun ekranlani hem boe hem lg uretiyor. Aralarinda daglar kadar fark var. Internette kalibrasyon farklarini gorebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük boyutlu telefon alacaktım kesin çıkacaksa bekleyebilirim Eylül ayını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki en kaliteli oled ekranlar samsung'da kesinlikle. Samsung'dan vazgeçmek hata olur

  • uzun zamandan sonra normal insanların kullanabileceği normal boyutlarda bir telefon cıkacak..genel olarak 5.4" yeterlidir..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.