Şimdi Ara

Resident Evil 3 remake demosu, 19 Mart’ta konsollar ve PC için yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Capcom’un oldukça iyi bir iş çıkardığı Resident Evil 2 remake’inden sonra gelip gelmeyeceği merakla beklenen Resident Evil 3 remake’in çıkış tarihine çok az bir süre kaldı. 1999 yılında çıkan orijinal yapımın baştan aşağı elden geçmiş hali olan oyun, 3 Nisan 2020 tarihinde hayranlarıyla buluşacak.



    Ayrıca Bkz.Monster Notebook'tan koronavirüs nedeniyle mağazalarını kapatma kararı



    3 Nisan tarihini bekleyemeyecek oyuncular için ise Capcom’un güzel bir sürprizi var. Şirket, Resident Evil 3 remake için 19 Mart tarihinde bir demo yayınlayacak. Demoda Jill Valentine’nin Racoon City’den kaçışının kısa bir bölümüne tanıklık edeceğiz.  



    Capcom’un sürprizi demoyla sınırlı kalmıyor. Şirket, çok oyunculu yapım Resident Evil Resistance’ın da açık beta sürümünü oyuncularla buluşturacak. 27 Mart'ta erişime açılacak beta, 3 Nisan’a kadar açık kalacak. Oyunda dört kişilik ekiple birlikte hayatta kalmayı veya oyunun kötüsü “Mastermind” olarak rakiplerimize tuzaklar kurmayı tercih edebileceğiz. 



    Yaklaşık üç yıldır geliştirilen Resident Evil 3 remake’in duyurusu, bilindiği üzere üç ay kadar önce yapılmıştı. Duyurudan kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek yapım, hayranlar için sevindirici olacaktır.










  • Efsane oyun olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.