Şimdi Ara

Elon Musk, Tesla'yı karantinaya almama inadını sürdürüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tesla'nın kurucusu Elon Musk, elektrikli otomobil üretimini artırmak konusunda oldukça kararlı ve Kaliforniya devlet makamlarının Koronavirüs salgını ile ilgili olarak yaptığı düzenlemelere karşı çıkmaya devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs salgınından etkilenmeyen Tesla, Model Y teslimatlarına başladı



    Ulaşım ve enerji sektörü durmamalı



    Elon Musk son zamanlarda Koronavirüs salgınıyla ilgili küçümseyen tutumu ve paniğin, hastalıktan daha tehlikeli olduğu şeklinde söylemleriyle dikkat çekmişti. Kaliforniya makamları nüfusun yaşamını sürdürmesi için birincil öneme sahip olmayan işletme ve kuruluşların karantinaya alınmasına ilişkin bir kararname yayınladı. Ancak Elon Musk, ulaşım ve enerjinin önemli faaliyet alanları olduğunu belirterek, Tesla'nın karantinaya alınmasını istemiyor.





    Tesla'nın çalışanlarına işe gitmeme hakkı tanıdığı belirtilirken, şirketin bu işçilere ödeme yapmayacağı belirtiliyor. İdari personel uzaktan çalışmaya devam ederken, üretim ve lojistik biriminde yer alan personelin ise işe gitme gerekliliği mevcut. Şirketin çalışanlara Koronavirüs salgınını önlemek için eğitimler verdiği ve dezenfeksiyon için tüm ekipmanların da dağıtıldığı belirtiliyor. Ancak Tesla patronunun bu katı tutumunun, birçok kesim tarafından eleştiri aldığını da söylemeden geçmeyelim.




  • elon bir patrondur her patron gibi önceliği işcilerine değil şirketine veriyor. Kısaca insanlığı kurtaracak dediğiniz adamın tek artısı halka yakın olması.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.