Şimdi Ara

PlayStation 5'ten Yeni Detaylar Yarın Paylaşılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil PlayStation konsolu PlayStation 5 hakkında çok yakında daha fazla bilgi öğreneceğiz.

Sony Interactive Entertainment, yarın Mark Cerny'nin PlayStation 5'in sistem mimarisi ve bu sistem mimarisinin oyunların geleceğini nasıl şekillendireceği hakkında yeni detaylar paylaşacağını duyurdu. 

Yarın Türkiye saati ile 19:00'da blog.us.playstation.com üzerinden izleyebileceksiniz.

Yarınki detayların normalde 16 - 20 Mart tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan fakat corona virüsü sebebiyle yaza ertelenen Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda paylaşılması bekleniyordu. 

PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

• 20+10 olacak hocam +10 ise gizli olacak yetmediği zaman devreye girecek!

Xbox-Ps4 karşılaştırması bitti Tflops karşılaştırması başladı. Gtx 1070 6.4 tflops Rx 590 7.1 tflops ama Gtx 1070 oyununa göre değişmekle birlikte %20 daha hızlı. Bu veriler her şeyi göstermez. Xbox 4k 60 fps ray tracing destekli geliyor eğer Sony'de bunları sağlayacaksa gerisi mühim değil zaten. Bu değerleri hayatında daha önce duymayanlar burada yarıştırma yapıyorlar en komik durum da bu.
    İki konsol da birebir aynı mimariyi kullandığı için TF değerleri güçlerini karşılaştırmak için gayet mantıklı.rx590 9tf Gtx1070 6tf fakat daha güçlü gibi bir durum söz konusu olamaz yani.İşlemci gücü birbirine çok yakın olacaktır.Ramlerde de fark olacağını sanmıyorum.Ssd zaten aynı teknoloji.Gpuyu ne kadar özelleştirirlerse o kadar farklı olurlar.Ben gpuda da kafa kafaya olacaklarını düşünüyorum.Minimum 11 maksimum 13tf olur.Millet de bu 1 tf fark üzerinden sidik yarıştırır.Umarım 12tf olur da sadece oyunlar üzerinden muhabbet döner artık.
  • Hadi hayirlisi :)))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Acaba Developher kitlerinde olduğu gibi U şeklinde bir tasarım gelir mi?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rararam rara rararam rara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackTim

Acaba Developher kitlerinde olduğu gibi U şeklinde bir tasarım gelir mi?

Fusion enerjisi ile calistigi icin öyle :P

• Sony'de az cakal degil ya :D Dün Xbox'un detaylari iyice aciga cikmasindan sonra böyle bir atilim yapmalari hic sasirtmadi :D umduklari bir sey olmazaydi iki, üc ay beklerler mi demeden edemedim :D .

• Şu günlerde aldığımız en güzel haber tasarım da gösterilir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 17 Mart 2020; 16:54:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine yarın 20:00 da Xbox’ın GDC yayını var. Büyük ihtimalle konsolun teknolojileri hakkında bir sunum olur. Xbox bu kadar ön olanda iken, yarın daha da xbox farkı açmadan mantıklı olmuş playstation’ın hamlesi. Çok önemli olmasa da TLPS değeri yeni neslin ilk kazanını ilan edecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Yine yarın 20:00 da Xbox’ın GDC yayını var. Büyük ihtimalle konsolun teknolojileri hakkında bir sunum olur. Xbox bu kadar ön olanda iken, yarın daha da xbox farkı açmadan mantıklı olmuş playstation’ın hamlesi. Çok önemli olmasa da TLPS değeri yeni neslin ilk kazanını ilan edecek.

Valla aynı tflops değerinde gelsin hiç sıkıntı değil ama yeter ki, adam akıllı geriye uyumluluk olsun. Zaten exclusive kütüphanesi 1 değil 2 - 0 önde başlatıyor. "Henüz" MS'in o konudaki politikasını bilmiyoruz.

4 nesil geride bıraktı Sony. Artık olmazsa olmaz. Ayıptır.

• Geliyor dünyanın en hızlı konsolu , gücünü de görecez bakalım 13.3 mü 11.6 mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman lütfettiniz.. Hiç paylaşmasaydınız ya ne gereği var..
  • sony , xbox'ın bilgilerini paylaşmasını bekliyordu zaten,karşı rakibinin hamlesini görmek için, ona göre bir sistem çıkaracaklardır.. öyle umut ediyorum en azından..

• Sony PS5 konusunda çok sessiz kaldı. Hal böyle olunca MS algı yaratıp yeni XBOX'un ıncığını cıncığını masaya döktü...

Sony'nin hamlesini yapması için doğru zaman...
    PlayStation 5'ten Yeni Detaylar Yarın Paylaşılacak
  • Sağlam gelecekleri aşikar :)

• Xbox'ın konsolunu gördükten sonra onun ayarında bir şey gelmezse yeni nesil bu nesil gibi olmayabilir Sony için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Mart 2020; 15:59:44 >
  • Olm daha açıklanmadan millet goygoya övmeye başlamış :)
  • Sonunda yani nihayet.İnşallah herşeyi gösterirler bakalım.İnşallah Teknik özellik bakımından Xbox Series X de daha düşük olmaz ama her halükarda ilk tercihim Ps5 olucaktır.Çünkü dev bir kütüphanem var Ps da onu bırakamam.Ama önümüzdeki nesilde iki konsoluda alıcam.Xbox Series X özellikleri baya tatmin edici seviyede eğer ms o konsola Exc doldurursa ps yanına Xbox alınır.Xbox tercih etmememin sebebi hem ps4 den daha güçsüz hemde exc oyun die birşey yok.Yeni nesilde bütçe t avan yaptı Kenera 200 değilde 400 atmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Sonunda yani nihayet.İnşallah herşeyi gösterirler bakalım.İnşallah Teknik özellik bakımından Xbox Series X de daha düşük olmaz ama her halükarda ilk tercihim Ps5 olucaktır.Çünkü dev bir kütüphanem var Ps da onu bırakamam.Ama önümüzdeki nesilde iki konsoluda alıcam.Xbox Series X özellikleri baya tatmin edici seviyede eğer ms o konsola Exc doldurursa ps yanına Xbox alınır.Xbox tercih etmememin sebebi hem ps4 den daha güçsüz hemde exc oyun die birşey yok.Yeni nesilde bütçe t avan yaptı Kenera 200 değilde 400 atmalıyım.
    Ben de iki konsolu almayı düşünüyorum hocam ama Sony'nin tanıtımından sonra ilk alacağım konsol belli olacak. Muhtemelen baya pahalı aletler olacaklar diğerini alırken 1-2 sene bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

• Merakla bekliyorum en çok beklediğim şey geriye uyumluluk elimde bir sürü ps4 oyun var bunları çalıştırmasını bekliyorum.

• Xbox'ın bu nesilde düştüğü hataya düşmemesini ümit ediyorum Sony'nin.

Neredeyse bütün dedikodular, noktası virgülüne doğru çıktı. Series X tam bir canavar çıktı.

9.2 tflops gelirse konsol, üzülürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 17 Mart 2020; 16:23:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.