|
Bildirim
|
20+10 olacak hocam +10 ise gizli olacak yetmediği zaman devreye girecek!
Xbox-Ps4 karşılaştırması bitti Tflops karşılaştırması başladı. Gtx 1070 6.4 tflops Rx 590 7.1 tflops ama Gtx 1070 oyununa göre değişmekle birlikte %20 daha hızlı. Bu veriler her şeyi göstermez. Xbox 4k 60 fps ray tracing destekli geliyor eğer Sony'de bunları sağlayacaksa gerisi mühim değil zaten. Bu değerleri hayatında daha önce duymayanlar burada yarıştırma yapıyorlar en komik durum da bu. |
Sana konya yı gösterecekler konuda.
|
Sony'de az cakal degil ya :D Dün Xbox'un detaylari iyice aciga cikmasindan sonra böyle bir atilim yapmalari hic sasirtmadi :D umduklari bir sey olmazaydi iki, üc ay beklerler mi demeden edemedim :D .
|
İki konsol da birebir aynı mimariyi kullandığı için TF değerleri güçlerini karşılaştırmak için gayet mantıklı.rx590 9tf Gtx1070 6tf fakat daha güçlü gibi bir durum söz konusu olamaz yani.İşlemci gücü birbirine çok yakın olacaktır.Ramlerde de fark olacağını sanmıyorum.Ssd zaten aynı teknoloji.Gpuyu ne kadar özelleştirirlerse o kadar farklı olurlar.Ben gpuda da kafa kafaya olacaklarını düşünüyorum.Minimum 11 maksimum 13tf olur.Millet de bu 1 tf fark üzerinden sidik yarıştırır.Umarım 12tf olur da sadece oyunlar üzerinden muhabbet döner artık.
|
Geliyor dünyanın en hızlı konsolu , gücünü de görecez bakalım 13.3 mü 11.6 mı
|
Yarın saat 19.00 da burda ol bir yere ayrılma
|
Konsolların kralı, en güçlüsü geri dönüyor!
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 17 Mart 2020; 16:54:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Mart 2020; 15:59:44 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 17 Mart 2020; 16:23:43 > |