Şimdi Ara

Koronavirüs nedeniyle Google Play uygulama onayları gecikiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs salgını nedeniyle ABD’de acil durum ilan edilmesi ve 1700 civarında mühendisin koronavirüs testi sayfasının geliştirilmesine ayırması nedeniyle Google bazı konuları geri plana almaya başladı.



    Süre uzuyor



    Firma yaptığı açıklamada koronvirüs nedeniyle Google Play uygulama onaylarının 7 gün veya daha da fazla sürebileceğini bildirdi. Karar yeni uygulamalar ve manuel bir incelemeyi gerektiren güncellemeler için geçerli olacak.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs sinema ve dizi sektörünü vurmaya devam ediyor, pek çok yapım iptal edildi



    Geçtiğimiz yıllarda Google Play mağazasında yeni uygulamalara 1-2 gün arasında onay veriliyor, güncellemeler ise bazen 24 saatten kısa sürede onaylanıyordu. Bununla birlikte kişisel verilerin güvenliği ve uygulamaların izinsiz bir şekilde kişisel verileri kullanması şikayetleri sonrasında onay süresi 3 güne uzamıştı.



    Google normalde istisnai durumlarda incelemelerin 7 gün sonrasına uzadığını daha önce belirtmişti. Koronavirüs salgını da istisnai duruma girdiği için artık incelemeler çok daha uzun sürecek. Bu da uygulama geliştiricileri olumsuz etkileyecek.




  • yotubeda da artık reklam için uygunluk incelemesi yok gibi. daha 2 hafta önce attığım her video incelemede kalıyordu, şimdi hiç umurlarında değil yt ekibinin..

  • Herşeyde sorunlar çıkacak çoğu geliştirme duracak.

    Duraksama dönemi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.