Şimdi Ara

Matrix 4'ün çekimleri durduruldu: Film ertelenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs salgını sinema ve televizyon sektörünü etkilemeye devam ediyor. 2021 yılının en merakla beklenen filmi Matrix 4'ün çekimleri de tahmin edildiği gibi ertelendi. Yapımcı stüdyo Warner Bros prodüksiyon sürecinin süresiz bir şekilde durdurulduğunu açıkladı.



    Matrix 4'ün bu hafta içerisinde Berlin'de kapalı bir sette çekimlere devam etmesi bekleniyordu. Warner Bros'un çekimleri ertelememek için her türlü seçeneği denediği belirtiliyor. Ancak son olarak ABD ve Avrupa arasında alınan ulaşım yasağı kararlarının ardından bugünkü erteleme kararı da kaçınılmaz olmuş. Warner Bros ayrıca The Batman ve Fanstastic Beasts 3 filmlerinin de çekimlerini yine süresiz bir şekilde durdurdu.



    Matrix 4'ün gösterim tarihi 21 Mayıs 2021 olarak ayarlanmış durumda. Çekimlerin durdurulmasıyla birlikte elbette vizyon tarihinin de ertelenme ihtimali bulunuyor. Sürecin uzaması durumunda Warner Bros tarafından bu yönde bir karar gelebilir.



    Matrix 4'ün senaryosunu Lana Wachowski, Aleksandar Hemon (Sense8) ve David Mitchell (Cloud Atlas) üçlüsü hazırlamıştı. Yönetmen koltuğunda ise yalnızca Lana Wachowski var, kardeşi Lilly Wachowski maalesef projede yer almıyor.



    Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss ikilisi Matrix 4'te geri dönecek. Bu ikiliye eşlik eden oyuncular arasında ise Jade Pinkett Smith (Niobe), Yahya Abdul-Mateen (Morpheus?), Neil Patrick Harris ve Jonathan Groff gibi isimler var. Ajan Smith rolüyle serinin ikonik isimleri arasında yer alan Hugo Weaving ise projede yer almadığını açıklamıştı.








  • Ajan Smith olmadiktan sonra zaten..

  • WB kullanıcısına yanıt
    ajan Poğaça var olmazmı ?

  • the_dedektif kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah seriyi rezil etmezler, tıpkı terminatörü rezil ettikleri gibi..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.