Şimdi Ara

Meizu 17'nin canlı görüntüsü ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Fiyat/performans oranı yüksek cihazlarıyla tanınan ve ülkemizde de faal olarak hizmet vermekte olan Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 17'ye ait olduğu söylenen bir fotoğraf internet üzerinde ortaya çıktı.
     
    Ortaya çıkan fotoğrafta yer alan cihaz, bu yılın neredeyse tüm amiral gemilerinde gördüğümüz tarzda, ekranın sağ üst köşesine konumlandırılmış bir kamera deliğine sahip. 
    Kamera deliğinin konumu ile ilgili en iyi kısım, aynı zamanda pil şarj göstergesi için kullanılıyor olması. Fotoğraflarda da görebildiğimiz gibi kameranın etrafında batarya doluluğunu temsil eden küçük yeşil bir halka var ve tam yanında da şarj yüzdesi yazılı.
     
     
     
    Eğer rakamlarla yazılı şarj yüzdesi manuel olarak görünmez hale getirilebiliyorsa kullanıcılar hem alandan tasarruf edebilirler hem de normal şartlarda atıl durumda olan kamera deliği yeni bir göreve sahip olmuş olur.
    Ortaya çıkan görseller cihazın arka kısmını içermiyor. Son raporlar ise cihazın üç sensörden oluşan yatay bir arka kamera kurulumu ile geleceği yönünde. Cihaza dair diğer bildiklerimiz arasında ise Snapdragon 865 yonga setinden gücünü alacağı, 5G desteğine sahip olacağı ve Wi-Fi 6 ile gelebileceği. Ayrıca şirket kısa zaman önce Meizu 17'yi resmi olarak Nisan'da tanıtacaklarını açıkladı.










  • Ekran kasa orani harika duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sevdigim ekran oranı alt üst cerceve aynı tabi görsel buysa :D
    bide acılır kamera olsaydı offf. s10dan gecebilirim samsung pişmanlıktır ama alınacak başkda tel yok iphone hariç.

  • Umarım bu şekilde gelir. Saçma sapan hiçbir faydası olmayan edge ekran saçmaligi yok. Alt üst çerçeve simetrigi de devam ediyor. Açılır kamera sistemleri yerine bu çözüm çok daha mantıklı hem yüz kilidi açma daha işlevsel hem bozulma riski yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 16 Mart 2020; 7:56:38 >
  • biri çıkıp meizulara lineageos yazsa bütün sorun ortadan kalkacak

  • full simetrik çerçeve; işte aradığım tat.

  • Üst alt eh işte denecek kadar olmuş ama yanlar fazla kalın gözükmüyor mu yoksa kılıf mı var.

  • balcis kullanıcısına yanıt
    +1 kesinlikle katılıyorum. Tek hoşuma giden tasarım oldu bu seni çıkan telefonlar içinde. saçma edge ekran yok. üst çerçeveyi sıfırlayıp çene kısmı büyük tutmamışlar. Tam simetrik.

  • balcis kullanıcısına yanıt
    Galaxy s10e kullanıyorum. Belirttiğiniz sebepten dolayı aldım. Ilk anda önyüklü gelen uygulamaları devre dışı bırakınca gayet güzel bir telefona dönüşüyor, tavsie ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.