Şimdi Ara

Yazıklar Olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94'te gol yiyip, 2 hafta üstüste 2.lik şansını elinin tersiyle iten takımımıza yazıklar olsun.

(demin bu konunun tıpatıp aynısını açtım neden kapandı acaba ?)

• Fenerlilerden yer kalmamıştır :)
  • valla fanatik beşiktaşlı babam bile diyor fenerden nefret ederim gs olsaydı keşke

ah ulan ah yaktınız bizi şampiyon yaptınız feneri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

94'te gol yiyip, 2 hafta üstüste 2.lik şansını elinin tersiyle iten takımımıza yazıklar olsun.

(demin bu konunun tıpatıp aynısını açtım neden kapandı acaba ?)

kime yazıklar olsun hocam? avcunun içine kadar gelen şampiyonluk şansını geri çevirenemi yoksa ikinciliği geri çevirenemi. bence ilkine
  • helal olsun Gürhana! Gerçek Fenerbahçeli olduuu
  • Ne Mutlu bir gün
  • bunların hepsini taksimde sallandıracaksın, pislik herifler, adiler, .......... içimden neler geçiyor suraya yazamadıgım
    CANAYDIN ARTIK BIRAK PEŞİMİZİ, GERETS ALLAH BELANI..... ULAN HIC MI ONUR YOK BU OYUNCULARDA ANLAMIYORUM. 94 de gol mu yenir hele böyle bir dönemde
    BIRAK YA. BU SENE BIR NANE OLMAZDI ZATEN BIZDEN. BUTUN OYUNCULARI GONDERSINLER. ULAN ASABIM BOZULDU AKSAM AKSAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah bin belanızı versin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray marka değerini benimseyemen futbolcuların hepsine (bunda yönetiimin payı büyük)

Ayrıca geçen hafta evinde fb ile berabere bile kalamayan bjkye de

Haluk ulusoyada

sinir sistemimi ve geçen sene şampiyon takımı bozan , motivasyonu altüst eden yönetime
  • Çıkarın o formaları, laik değilsiniz, 94te gol yiyen takımdan hiçbir halt çıkmaz, İki haftadır pisi pisine maç veriyoruz ya, bu takımı batıracak olan kim varsa toplandı bu yıl,

• ERIK GERETS AYRI MAL, yönetimle arası açıldı takımı makımı sallamadı. SEREF*** HERIF! KI*INA KOYSUNLAR TEKMEYI POSTALASINLAR BIR DAHA GS NIN YANINDAN BILE GECMESIN FUTBOLCULAR AYRI MAL. ALAYINA BASACAKSIN CEZAYI. H.SUKURMUS, NECATIYMIS, ILICMIS YONETIMI ZATEN DARACINA CIKARMADAN RAHAT YUSU YOK BIZE
  • Galatasaray ı ne hale düşürdüler şu kötü ligde (rüyamda görsem inanmam) Artık aziz yıldırım 10 yıl bırakır döner
  • Bakalım bu hafta nereyi taşlayacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

Bakalım bu hafta nereyi taşlayacaklar

Galatasarayın adına laik olmayan adam dolu hepsini taşlamak lazım
  • allah hepsinin belasını versin,şerefsiz herifler,hepiniz aynısınız,canaydın gerizekalısı çık hadi konuş stad yapcam de,çık adnan yap medyumluğunu,gerets sende konuş,bütün adamları harcadın,bütün gençleri küstürdün,takımı birbirine kattın,defolun gidin artık,taraftarlar da uyansın artık,bırakalım ona buna sataşmayı,kendi kulübümüzle ilgilenelim.
  • Arkadaşlar bunun bahanesi olamaz 94 te gol yenmez bunlar mal resmen tamam yine fener olacakta şampiyon benim asıl derdim bu takımın ne yaptığını bilmez oyun oynuyor yazık bunca taraftara defolun gidin galatasaraydan...
  • golü gürhan mı attı vay yavrum vay..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

golü gürhan mı attı vay yavrum vay..

Harbiden yaw,ne büyük bir zevk,mission complete
  • quote:

+ 3 yıllık sözleşmenin hakkını verdi
  • son dakikada ayıp artık söylenecek pek fazla bir şey kalmıyor
    transferi falan geçin Canaydın,Gerets gitmeli tez zamanda..
  • quote:

geçen sene arda ve zafer vestelde kiralık oynamasalardı fener takımı 5 yemez ve şampiyon olabilirdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.