Şimdi Ara

Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google'ın Gmail, Drive, Takvim, Hangouts, Google Dokümanlar ve üretkenlik odaklı diğer uygulamalarından oluşan G Suite, 2 milyar etkin kullanıcı rakamına ulaştı. Açıklamayı ise G Suite bölümünün başkanı Javier Soltero yaptı.



    Ayrıca Bkz.Pixel 5, amiral gemisi sınıfında olmayabilir



    Soltero, şirketin yeni planlarından bahsetti



    Soltero, 2019 yılının sonunda aylık 2 milyar aktif kullanıcı eşiğinin geçildiğini belirtti ve Google'ın ileride verimlilik yazılımı portföyünü revize etmeye devam etmeyi planladığını açıkladı. Ayrı uygulamaların tek çatıda birleştirilme planlarından bahseden Soltero, Gmail, Drive ve Hangouts'u birleştiren tek bir birleşik uygulama getirmeyi planladıklarını söyledi.





    G Suite ekibi ayrıca uygulamaları daha fazla optimize etmek için yapay zeka ve makine öğrenimi ile ilgili çalışmalarına devam edecek. Gmail'de kullanılan öngörü motorunun yakında Google Dokümanlar ve daha fazla G Suite uygulamasına geçeceği de gelen bilgiler arasında.








  • Kesin zorunlu yüklenen bir uygulamadır.

  • Drive hariç, tümü devre dışı telefonumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne telefonumda ne pcde kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1,99 milyarı Android'te yüklü gelen Drive'dır. Ofis uygulamaları zaten bir Office 365 değil anca getir götürünü yapabilir.

  • Arkadaslar, eger ufaktan bi arastirsaydiniz bunun normal Drive, Gmail degil; Office 365'e rakip, ucretli bir servis oldugunu gorurdunuz.

    Firmalar, kurumlar vs. e-posta, bulut depolama vb. ihtiyaclari icin hesap basi ucret vererek kullaniyorlar bu servisi. Or. gittigim universite butun akademisyen ve ogrencilerin e-postalarini G Suite uzerinden sagliyor.

    Yani kisacasi Google'in burada basarisi gercek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.