Şimdi Ara

Koronavirüs nedeniyle Overwatch ve Call of Duty maçları iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen koronavirüs salgını hemen her sektörü etkilemiş durumda. Devasa seyirci sayısı ile var olan espor karşılaşmaları da bu salgından nasibini alıyor.



    Üst üste erteleme



    Daha önce koronavirüs salgını yaşanan bölgelerdeki Overwatch maçlarını temiz bölgelere kaydırmaya çalışan Activision Blizzard pes etmiş durumda. Paris, Londra, Chicago gibi pek çok şehirde yapılması plananan Overwatch liginin Mart ve Nisan ayı maçları ertelenmiş durumda.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüse karşı Türk Işın Tedavisi



    Blizzard gelecek dönemde nasıl bir maç takvimi olacağını daha sonra açıklayacağını duyurdu. Diğer taraftan önemli liglerden olan Call of Duty ligi de koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi. 2020 yılında salonlarda yapılması planlanan tüm maçlar sadece çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Maçların canlı yayın hakkı ise YouTube platformunda olacak.



    Blizzard koronavirüs salgınını sürekli takip ettiklerini belirtirken eğer ilerleyen aylarda iyileşme yaşanırsa yeniden CoD ligi maçlarının salonlara alınabileceğini vurguladı ancak şimdilik yüksek risk devam ediyor.



     








  • PC'lere Kaspersky kurmak çok mu zor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.