Şimdi Ara

Twitter uygulaması Brizzly+ ‘geri alma’ özelliğiyle kullanıma sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Twitter muhtemelen hiçbir zaman tweet düzenleme özelliğini sunmayacak olsa da 2009 yılından diriltilen bir Twitter uygulaması, buna yakın bir özellik sunuyor. Brizzly+ adındaki üçüncü parti Twitter uygulaması, kısıtlı ve aslında taktiksel de olsa bir çeşit düzenleme ve geri alma özelliği barındırıyor.



    Ayrıca Bkz."Team-Closer" ekibi, Dota 2 dünya elemelerinde Türkiye’yi ilk kez temsil edecek



    Aylık 6 dolar abonelik ücreti olan uygulama, attığınız tweetleri 10 dakika gecikmeli olarak paylaşıyor. Bu 10 dakikalık periyotta kullanıcı tweeti üzerinde istediği gibi modifikasyonda bulunabiliyor, isterse silebiliyor. Tweetler Twitter’da yayınlandıktan sonra herhangi bir düzenlemeye izin vermeyen özellik, yazım hatalarını düzeltmek için kısa bir fırsat tanımaya yardımcı oluyor diyebiliriz.



    Uygulama ayrıca 10 dakikalık süreyi de geçmiş ve atılmış olan tweetleri düzenlemek isteyenlere bir alternatif yol sunuyor. Atılan tweetin içeriğindeki her şeyi yeni tweet metin kutusuna otomatik kopyalayan uygulama, siz düzenlemeyi yapıp attıktan sonra eski tweeti siliyor.




    Kaynak:https://blog.brizzly.com/2020/03/brizzly-plus.html







  • Free Trial diye çıkarılıp bazı özellikler için ücretli olduğunu da not etseniz keşke. Bu tür saçma şeylerin reklamını yapmadan önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 13 Mart 2020; 12:34:40 >
  • hocam keşke birde ücretli oldugunu da yazsaydınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.