Şimdi Ara

Doom 64'ün Yeni Versiyonunda Yeni Bir Bölüm Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise id Software'in yaptığı yeniden yayınlanacak olan DOOM 64 ile ilgili bir detay paylaşıldı. Oyunun yeni versiyonunda, yeni bir bölüm olacak. 
     
    Nightdive Studios kıdemli geliştiricisi Jmes Haley'in USgamer'a verdiği bir röportajda Doom 64'ün yeni sürümünde, yeni bir bölümün olacağını söyledi. Haley, "Doom 64'ün orijinal hikayesini bitirdikten sonra, oyuncular yeni bir bölümün kilidini açabilecek. Yendiğiniz Mother Demon'ın bir kız kardeşi vardı ve sizden kurtulmaya çalışıyor. Eğer geri dönüp intikamınızı alırsanız, hem yeni serinin, hem de eski serinin hayranları birkaç bilgi ile ödüllendirilecek." dedi. 
     
    Nightdive Studios çalışanı Samuel Villareal ise oyunla ilgili bazı teknik detaylar paylaştı. Oyundaki bazı hatalar düzeltilmiş, bekleme süreleri kısaltılmış ve 60Hz üzerindeki monitörler için FPS seçeneği eklenmiş. Oyunu artık 120 FPS hatta 1000 FPS üzerinde çalıştırmayı seçebilirsiniz. 
     
    DOOM 64; PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için 20 Mart 2020'de yayınlanacak. Eğer serinin yeni oyunu Doom Eternal'ı ön sipariş verirseniz, DOOM 64'e ücretsiz olarak erişebilirsiniz. 
     








  • id Software, en sevdiğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.