Şimdi Ara

Xiaomi'nin ülkemizdeki ilk deneyim mağazası | Bilgi yarışması yaptık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xiaomi'nin ülkemizdeki ilk deneyim mağazası, Cepport tarafından, İstanbul, Maltepe'de bulunan Piazza AVM'de açıldı. Biz de hem teknoloji takipçileriyle buluşmak hem de mağazada denk geldiğimiz dostlara çam sakızı çoban armağanı hediye vermek için bilgi yarışması düzenledik, keyifli bir aktivite oldu umarım siz de beğenirsiniz. 



  • Adamlar güncelleme ile telefonları brick etti siz daha Xiaomi boostluyorsunuz. Brick haberi yok hala ortada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bu bir haber mi yoksa PR çalışması mı?

    İlk mağaza haberdir, ikinicisi de öyle. Hadi üçüncüsü de haber değeri taşısın. Bu kaçıncı mağaza? Hala haber değeri taşıyor olamaz.

    Neymiş? İlk deneyim mağazası imiş. Xiaomi bunu çaktırmadan haber sınıfına sokmak için bula bula bu bahaneyi mi buldu? Deneyim mağazası nedir ki? Yani diğer mağazalardan farkı nedir? Diğer Xiaomi mağazalarında ürünler cam fanusta mı sergileniyor? Bu mağazada mıncıklamaya izin mi veriliyor? Nedir bu olayın aslı astarı?

  • Yine çok eğlenceli ve hoş bir video için tebrikler.Video içeriğinde çok üzüldüğüm bir haber duydum ve doğru olup olmadığını çok merak ediyorum. Mİ 10 Pro versiyonu gerçekten ülkemizde satışa sunulmayacak mı ?

  • Xiaomonin ülkemize bu kadar mağaza açmasının tek bir sebebi var oda maalesef ki Orta-Alt sınıf ülkeler kategorisinde hızla ilerliyor olmamız keza bakın adamlar İngilterede açmış oldukları tek mağazalarını kapatmak zorunda kaldılar sebep ise satamadıkları için askeri ücretli bir insan bile 1-2 ay içerisinde iPhone veya Samsung vs amiral gemisi alabildiği için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir sene önce Xiaomi Redmi 5 Plus almıştım A101'den, aldığımdan beri farklı farklı yazılımsal problemler, arayüz problemleri, hat sorunları bitmedi gitti. Samsung veya Apple telefonlardan vazgeçmemek gerekir. Evet biraz daha pahalı ancak alın 5 sene rahat rahat kullanın. Piyasanın dolduruşuna geldim ben siz gelmeyin.

  • Erdi kardeşimizin saç kurutma makinesini denemeye çalışıp çalışmadığında fişi takılı değil demesi komikti.
    Yaramaz çocuklar gibi orayı burayı kurcalıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.