Şimdi Ara

Üçüncü nesil iPad Air ekranında sorunlar başgösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Elektronik cihazlarda haliyle zaman zaman sorunlar ortaya çıkabiliyor ve bu sorunlar can sıkabiliyor. Üçüncü nesil iPad Air modelinde ortaya çıkan ekran sorunları için Apple harekete geçti. Bir süredir forumlarda şikayet konusu olan arıza sadece üçüncü nesil iPad Air modelinde yaşanıyor.



    Ekran gidiyor



    Belirli senaryolarda tablet modelinin ekranı ani bir şekilde parlıyor ve kararıyor. Bir daha da geri gelmiyor. Bazı kullanıcılar metinden sese özelliğini çalıştırsa da ekranın değişmediğini ifade ediyor. Reset atmak veya sıfırlamak da çözüm olmuyor.



    Ayrıca Bkz.Binance ve Socios uygulaması dev bir yarışma düzenliyor



    Sorun yaşayan iPad Air modelleri Mart 2019 ve Ekim 2019 tarihleri arasında üretilmiş. Apple mağazaları ve yetkili Apple servisleri sorun yaşayan iPad Air modellerini ücretsiz olarak bakıma alacak.



    Teknik servisler iPad Air modellerinin tamir için uygun olup olmadığını değerlendirecek. Örneğin kırık ekran gibi tamirata engel başka sorunlar varsa ilk olarak bunun tamir edilmesi gerekiyor. Garanti kapsamında değilse bu tamirat ücretli olabilir. Kaynak linkinde yetkili servisleri bulabilirsiniz.








  • Üçüncü nesil iPad Air'ı Türkiye'de piyasaya sürülür sürülmez satın aldım. İki hafta sonra ekran bir daha açılmamak üzere karardı. Tableti satın aldığım yere götürdüm, onlar da teknik servise yönlendirdi. İki hafta sonra değişim kararı çıktı. Gelen yeni tabletin ekranının en alt köşesinde sonradan parlak piksel belirdi. Parlak piksel beni pek rahatsız etmediği için artık uğraşmıyorum. Sorun kronikmiş demek ki.
  • 10.5luk Proda Parlak Ekran Sorunu Airlerde Giden Ekran Sorunu Bu 10.5 Ekranlar Apple'a Yaramadı
  • Abi Apple ya böyle bir şey olamaz.

  • buna derler sizin yüzünüzden , yeni nesil iPad'ler de sorunu üzeltirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.