Şimdi Ara

Fortnite oyununa helikopter aracı ekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasının en çok kazandıran yapımları arasında yer alsa da Fortnite bir süredir oyuncu kaybetmeye devam ediyor. Chapter 2 ile yeni bir haritaya başlayan oyuna farklı araçlar eklenmeye devam ediyor.



    Daha etkili taşıma



    Oyunun kodlarından elde edilen bilgilere göre önümüzdeki sezonlarda bir helikopter eklenmesi gündemde. Helikopter takımları bir noktadan diğerine hızlı taşımak için ideal araçlardan birisi haline gelecek.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs nedeniyle Google I/O 2020 konferansı da iptal edildi



    Daha önce de uçak tarzında oyuncuları nakleden araçlar kullanılmıştı ancak oyuncuların pozisyonu nedeniyle hasar alması kolaylaşıyordu. Helikopter 1500 can ile biraz daha koruyucu bir çizgi izleyecek.



    Diğer bir bilgi ise helikopterlerin yere biraz daha yakın olarak ilerleyecek olması. Bu sayede helikopteri oyunculara çarparak hasar vermesini sağlayabileceksiniz. Ayrıca pervanelerin de çevredeki oyunculara zarar vereceği ifade ediliyor. Diğer taraftan botlar gibi bir hızlandırma özelliğinin de olacağı belirtiliyor.



    Helikopterler tam olarak ne zaman eklenecek bilinmiyor ancak alışveriş arabası, Drift Board, Baller, ATK gibi araçların da oyuna eklenmesi bekleniyor. Bu bakımdan yılın ortalarını bulabilir.








  • şu videoya bakın harika bir fortnite mobile videosu https://www.youtube.com/watch?v=-sRbaikh4mU

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.