Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3 için yayınlanan Android 10 güncellemesi geri çekildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Android One programına dahil olan Mi A3 modeli için, geçtiğimiz günlerde Android 10 güncellemesi yayınlanmıştı. Kullanıcılar tarafından sevinçle karşılanan bu güncelleme, şirket kararıyla geri çekilmiş durumda.



    Ayrıca Bkz.Oppo Watch akıllı saat modelinin yeni posteri, merak edilenleri cevaplıyor



    Xiaomi hataları kabul etti



    Koronavirüs nedeniyle sürekli ertelenen Mi A3 güncellemesinde birçok hata keşfedildiği belirtiliyor. Başta parmak izi tarayıcısının performansını etkileyen bu hatalar sonucunda Xiaomi, güncellemeyi geri çekmek durumunda kaldı. Zira güncelleme yayınlandıktan bir süre sonra kullanıcılar, güncelleme bildirimi almalarına rağmen dosyayı indiremediklerini raporluyorlardı.





    Xiaomi ise güncellemenin geri çekilmesine neden olan hataları kabul ediyor ancak güncellemenin ne gibi problemler doğurduğunu açıklamaktan kaçınıyor. Şirketin hataları ne zaman düzelteceği ve Mi A3 kullanıcılarının Android 10 işletim sistemine tekrar ne zaman kavuşacakları ise şimdilik belli değil.



    GÜNCELLEME



    Haberimiz sonrasında Xiaomi'den Donanımhaber'e gönderilen açıklama ise şu şekilde oldu:



    Xiaomi olarak Mi A3 kullanıcılarımızın telefonlarını Android 10'a yükselttikten sonra bildirdikleri sorunların farkındayız. Ekiplerimiz şu anda bu sorunların çözümü üzerinde çalışıyorlar. Mart ayı içerisinde tüm Mi A3 kullanıcılarına bir OTA güncellemesi sunmayı hedefliyoruz.




    Kaynak:







  • Alti ustu Android One uleen ... Markalarin kendi ozellestirilmis arayuzlulerinden degil ki ya da Kernel ine kadar derinlemesine mudahele edilenlerden degilki ...

    Alti ustu Android One icin yapmasi gerekenleri beceremiyor Xiaomi . Meraktan yillar once Mi A1 almistim guncellemelerde hep problemli idi ! Xiaomi'in ilk Android One cihaziydi ustelik ici dolu kaliteli bir cihazdi lakin yazilimsal rezalet ve halen de ayni ...
  • Alti ustu Android One uleen ... Markalarin kendi ozellestirilmis arayuzlulerinden degil ki ya da Kernel ine kadar derinlemesine mudahele edilenlerden degilki ...

    Alti ustu Android One icin yapmasi gerekenleri beceremiyor Xiaomi . Meraktan yillar once Mi A1 almistim guncellemelerde hep problemli idi ! Xiaomi'in ilk Android One cihaziydi ustelik ici dolu kaliteli bir cihazdi lakin yazilimsal rezalet ve halen de ayni ...

  • Android one balonu bitsin artık. Millet mağdur olmak zorunda mi ? Bknz: gm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi A1 'de aynı sorun oldu.



    Arayüz ve sistem güncellemelerinde mutlaka sorun çıkıyor.



    Redmi 8A kullanıyorum Miui 11 e güncellemek gibi bir hata yaptım (pil dayanmıyordu) sonra servise gönderdim Miui 10 a düşürdüler:



    Yazılıma müdehale etmek isterseniz de bootloader (önyükleyici kilidi), anti-rollback(yazılım düşürmeyi engelleyen sistem) gibi saçmalıklar var.

  • Bu nasıl bir rezalettir bilemiyorum. Android One olmasına rağmen böyle.Ben Xiaomi Mi5 kullanıyorum. Pixel Experience adlı romu kurdum ve her ay güvenlik güncellemesi,her ay performans iyileştirmeleri alıyorum. Şuan Android 10 sürümünü kullanıyorum. Bağımsız bir geliştirici bile neler yapabiliyor...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Sanırım Xiaomi yıllarca MIUI desteğini bu yüzden veriyor. İşletim sistemini güncelleyip bir sürü hatayla uğraşmak yerine arayüzü güncelliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Android One aslinda saf Android tir . Google dan çok firmalara kolaylık verilmiştir gel gör ki kasıtlı düzgün yapmıyorlar.

    Nokia Android One çok iyi .

    Halen devam etmese de Avrupa da birkaç ülke de görülen Wilefox filan bir isme sahip ürünler de sorunsuzdu. Hatta Android Beta programı da dahil firmalar modelleri Android One da vardır vardı da .

    Sorun Google dan kaynaklanmıyor. Rezalette bakınız General Mobile. Son rezilliği e ithal yazılımcı önce emeğini credit olmadan sonra başkaları ifşa ettti yaydı alel acele emekçiyi işe aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Xiaomi kasıtlı Android One Mi A3 leri eskimiş hatta geriye gidilmiş olanları ile sundu. CC serisi ile kendi arayüzü ile pazarladı.

    Xiaomi kasıtlı Google ile rekabet etmek istemiyor aslında Pixel a varyantlilar dan beri bu böyle. Sanki Google orta seviye Pixel telefonları Nisan döneminde yayınlanması gibi.


    Gizli bir anlaşma Google ile ve bu kulvar saf Android olarak Google kaptırmak istemiyor anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIUI kurun bence Mi A3'lere. Anakonusunda var. Android One maalesef fail etti global anlamda.
  • Xiaomi mi A2 kullanıyorum. 5 Ocaktan beri Android 10 sürümünde. Herhangi bir yavaşlama veya takılma olmadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.