Şimdi Ara

Baldur's Gate 3'ün Yapımına Wushu Studios Yardımcı Oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Wushu Studios, Baldur's Gate 3'ün yapımında Larian Studios'a yardımcı olduklarını duyurdu.
     
    "İnanılmaz yetenekli Larian Studios ile birlikte Baldur's Gate 3 üzerinde çalıştığımızı açıklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Baldur's Gate gibi ikonik bir seri üzerinde çalışma şansı nadir görülen bir rüya gibi ve Larian Studios gibi vizyoner bir ekibi desteklemekten dolayı onur duyuyoruz."
     
    "Baldur's Gate 3 şu anda üzerinde çalıştığımız projelerden sadece bir tanesi. Bu yılın ilerleyen zamanlarında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." 
     
    Wushu Studios; Sony Interactive Entertainment tarafından kapatılan Driveclub ve Motorstorm oyunları geliştiricisi Evolution Studios'un çalışanlarından oluşuyor. Driveclub'ın ses yönetmeni Alan McDermott stüdyoya liderlik ediyor.

    Stüdyo daha önce tek oyunculu hikaye odaklı bir bilim kurgu oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Ayrıca 2018'de Switchblade için Lucid Games ile ortaklıklarını duyurdular.
     
    Baldur's Gate 3 bu yıl Steam ve Stadia'da erken erişime açılacak.

    Oyunla ile ilgili yeni detaylara ve oynanış videolarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.








  • Çok fazla yardımcı olamamış sanırım. Çünkü oyun Divinity orginal sin 2 genişleme paketi gibi olmuş. ismini divinity gate 3 koysalar yeridir
  • Sıra tabanlı aksiyonu öldürüyor. Benim ne sabrım ne vaktim var açıkçası
  • Oyun tahmin ettiğim gibi bazı noktaları Divinity Original Sin 2'yi hatırlatıyor. Ben en başında bu oyunu DOS 2'nin devamı şeklinde değil Baldur's Gate 2'nin devamı şeklinde geliştirmeleri gerektiğini söylemiştim. Ama firma "Biz bunu biliyok böyle yapak" kafasından çıkamamış belli ki. Tabii bu söylediklerim oyunun kötü olacağı anlamına gelmiyor. Oynanış görüntüleri gayet hoş duruyor ve daha geliştirme aşamasında. Tam olarak çıktığında bakalım nasıl bir şey bekliyor bizleri.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Koşulsuz ön sipariş. Çok beğendim. Rtwp olmaması benim için eksi değil. Çok fazla şey eklemişler oynanış mekaniği olarak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.