Şimdi Ara

The Witcher 2. sezonunda Vesemir'i canlandıracak aktör açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Netflix'in popüler dizisi The Witcher'ın ikinci sezon oyuncu kadrosu artık genel anlamıyla tamamlanmış durumda. Yeni sezonun belki de en merakla beklenen karakteri olan Vesemir'in aktörü de nihayet bugün resmen açıklandı. Danimarkalı aktör Kim Bodnia'yı Vesemir rolünde izleyeceğiz.






    Vesemir rolü için bildiğiniz gibi Mark Hamill ismi çokça konuşulmuştu. Serinin hayranlarının da Mark Hamill ismine çok sıcak baktığını görmüştük, dolayısıyla bugünkü resmi açıklama biraz hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bir söylentide, Netflix'in Hamill'a bir teklif götürdüğü ancak iki tarafın nihai anlaşmaya varamadığı belirtilmişti.



    Ayrıca Bkz.The Witcher'ın 2. sezon oyuncu kadrosu resmen açıklandı



    Kim Bodnia ismini ise özellikle Killing Eve dizisinden tanıyoruz. Bodnia, Killing Eve'de Konstantin karakterini canlandırmış ve performansıyla büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Bunun haricinde ise aktörün çok fazla bilinen işi olduğunu söyleyemeyiz, daha çok Danimarkalı projelerde çalıştığını görüyoruz. Tecrübeli bir isim olarak dikkat çeken Bodnia'nın kariyeri 1989 yılına kadar uzanıyor.



    The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Yeni sezon 2021 yılında yayınlanacak. İlk sezonuyla müthiş bir popülariteye ulaşan The Witcher dizisinin altıncı yedinci sezonlara kadar devam etmesi ve uzun yıllar ekranda kalması bekleniyor.




    Kaynak:







  • Parada anlaşamamışlardır.

  • Sanki oyundaki karakteri bu adama bakıp yapmışlar gibi :)

  • Tam Anthony Hopkins rolü ama Hopkins çok yaşlandı maalesef.

  • Bron (The Bridge) dizisinde harikaydı. Güzel haber:)

  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    anthony hopkins yururken bile nefes nefese kaliyor, cok yaslandi ne yazikki. yoksa bu role guzel uyardi.

  • Benim anlamadığım milyon dolarlık firmaların ea ve ubisoft gibi neden hala hadi seslendirmeyi geçtim menü ve altyazıyı Türkçe yapmadığı abi bu çok büyük bütçe gerektiren birşey değil ki. AC Odyssey oynuyorum hadi ben anlıyorum da herkesin yetmez ki dili.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.