Şimdi Ara

Samsung çok daha verimli OLED ekranını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OLED ekranlar konusunda sektör lideri olan Samsung, amiral gemisi Galaxy S20 serisindeki OLED ekranların en iyi seçilmesiyle bunu göstermiş oldu. Firma şimdi çok daha verimli bir OLED ekran geliştirdiğini duyurdu.



    5G odaklı



    Yeni geliştirilen OLED ekran son dönemde gündemde olan iki noktaya odaklanmış. Bunlardan birisi mavi ışık oranı iken diğeri de enerji tüketimi oluyor. Bunları geliştiren Samsung böylece üreticilere de önemli bir alternatif sunmuş olacak.



    Ayrıca Bkz.ABD Senatosu Huawei alternatifleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı



    Mavi ışık tarafında Samsung yüzde 6.5 gibi bir yayılım seviyesine indiğini belirtiyor. Önceki nesil OLED ekranlarda bu oran yüzde 7.5 civarındaydı. 1 puanlık azalım göz yorgunluğun önlenmesi ve uyku düzeninin sağlığına katkı yapacak.



    Diğer taraftan önceki nesillerin 1.5W olan enerji tüketim ortalaması 1.3W seviyesine çekilmiş ve yüzde 15 kazanım olmuş. Özellikle 5G teknolojilerinin yüksek enerji tüketimi OLED ekranlarda biraz tolere edilmiş olacak. Yeni ekranların örnekleme sürecinin başladığı ifade ediliyor. Bu ekranlar muhtemelen iPhone 12 serisinde de kendisine yer bulacak.








  • Ya bıraksınlar bu işleri. Yine hayalet ekran sorunu olacak yine Samsung Türkiye kullanıcı hatası deyip garanti dışı bırakacak. Hadi onu geçtim Amoled ekran kırılırsa telefonun yarı parasından fazla ekran masrafı çıkarıyor. Telefonu resmen çöpe at diyor.
    https://eksisozluk.com/whatsapp-ile-garantiden-cikan-samsung-rezaleti--5860392
  • Radikal bir değişiklik yok. Rakipler yeterince güçlü olmadığından gelişmeler de gıdım gıdım oluyor.

  • böyle versiyon versiyon donanımlar çok sıkmaya başladı artık! Ne gerek var şimdi buna? Night shift, night mode falan bunlar işe yaramıyor mu? Mavi ışık için. Düşük enerji falan filan , kısarsın parlaklığı olur biter, sırf fiyat yükselteyim, güncel olayım diye donanım kasılıyor gereksizce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung en azından TR'de bittiyor bemcr artık, etrafımdaki insanların neredeyse hepsinde çinli firmaların telefonları var, kimse de ne ucuz nede pahalı samsung görmüyorum artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Hiç alakası yok,vatan da,medimarkta peynir gibi satıyor hala Samsunglar..özellikle yerleşen marka algısı nedeniyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G olmayan telefonlarda kullanıp pil ömrünü uzatsalar olmuyor mu?

  • Adı çıkmış dokuza inmez sekize. Ne yapsa yaranamıyor artık...

  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Ancak Samsung A51 modeli gerçekten tam fiyat performans olmuş öyle bir fiyatlandırmışlar ki amoled ekran olarak resmen ben burdayım diyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.