Şimdi Ara

Homeworld Mobile'dan Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını Gearbox Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Stratosphere Games'in yaptığı gerçek zamanlı strateji oyunu Homeworld'ün, mobil cihazlar için duyurulan versiyonu Homeworld Mobile'dan oynanış fragmanı paylaşıldı. 
     
    Homeworld Mobile, oyunun geçici ismi. Büyük ihtimalle çıkış tarihi yaklaştığında tam ismini açıklayacaklardır. 
     
    Buraya tıklayarak oyunun kapalı betası için kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıca PC için duyurulan Homeworld 3'ün bağış kampanyasında destek olan oyuncular da betaya direkt olarak katılabilecekler. Homeworld 3'ün topladığı bağış miktarı ise şu anda 1.5 milyon $.
     
    Bahsi geçen oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
     








  • çocukken ne oynardık be

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yalnız bu mobil versiyonu gerçek oyunundan farklı! HW1 veya HW2'ye benzemiyor tamamen yeni gemiler ve yeni müzikler var! Acaba mobil versiyonu tamamen farklı bir oyun olarak mı tasarlandı diye düşünüyor insan. HW3 ise merakla beklediğim bir oyun.

    HomeWorld gerçekten hikayesi ve müzikleri grafikleri ve oynanış tarzı ile çağın üzerinde bir oyundu zamanında. Ama bana ilk çıktığı oynanış başarısını sonraki yenilenmiş versiyonlarında yakalayamadığı hatta bozduğu kanaati hakim. Keşke ilk çıkış halinin remasterını yapsalardı, yeni menü ve yeni gemi dinamikleri tamamen fiyasko oldu bana göre.


    HW3 tanıtımı merak edenler:




    Umarım Homeworld: Deserts of Kharak gibi bir hayal kırıklığı yaratmaz zira HW'un her versiyonunu oynamama rağmen Deserts of Kharak oyununun daha açılış sahnesinden ileri gidemedim o kadar kazık ve yorucu ve aptalca.net...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 3 Mart 2020; 11:37:58 >




  • monacomen kullanıcısına yanıt
    ingilizce iyi ise discord da BBI sayfası var.. https://discordapp.com/channels/601202496324632598/601202746246299652/617093658533036051

    homeworld universe altında buradan güncel haberleri takip edebilirsiniz..https://discordapp.com/channels/601202496324632598/601202746246299652/617093658533036051

    ayrıca: https://www.fig.co/campaigns/homeworld3/updates/984

    ben 2000 lerde 3 seriyi de oynadım..4 yıldırda multi oynuyorum steam üzerinden..

    şu sıralar oyun 11 tl.. gerçek zamanlı strateji seviyorsanız, 3 boyutlu uzay boşluğunda herkesi bekleriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 23 Nisan 2020; 22:13:40 >




  • xenferious kullanıcısına yanıt
    ben hala oynuyorum..
    yaşımı yazmayayım madem .. ipucu 58 yaşında polonyalı, yaşını söylemeyen muhtemelen 60+ amerikalı arkadaşlarım var :D
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Abimmmm harikasin ya
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Ben multiyi hep Cpu'ya karşı oynuyorum. Nedense şu online kapışmalara hiç girmedim, malum iş güç kafama göre girip çıkıyorum, bir maç üç beş saati bulabiliyor çünkü.

    Bana göre Home World gelmiş geçmiş eni iyi uzay stratejisi oyunu. Tek farkla. İlk oyun kadar güzel ve doğru bir tasarıma ne yazık ki ikide rastlamadım. HW2 remastered tamamen yeni menü sistemine geçmiş ki bu hatalı. Bir gemi üretirken üretim sayısı dursa diğer gemi üretilmiyor ila menüden yukarı aşağı alacaksın, ayrıca büyük gemilerin üzerinde her bir birimin gösterilmesinden çok rahatsızım gereksiz görüyorum. Rakip gemileri küçük kepçelerle çalmaya bayılıyordum ama yeni versiyonda Marine Frigate ile çalmak çok zor bir iki saldırıda hemen mefta oluyorlar tüm zevkimi aldı götürdü. Ama grafikler muhteşem. Yine de birinci oyunu sadece grafiklerini düzelterek bir şeye dokunmadan yapmalarını çok isterdim.

    homeworld cataclysm ise gerçekten tekrar yenilenmeyi hak eden bir oyun ama kodlarını kaybettikleri için yapamıyorlar, yazık.

    Ha bir de desert of kharak fiyaskosu var. Onca para verip alıp da daha 15 dakikasında kasılıp kalıp oyunu kaldırdığıma hala inanamıyorum. Bu kadar mı kötü bir oyun başlangıcı olur. Gereksiz ve zor bir sürü şeyi yaptırıp oyuna insanı sokmayan, kafa karışıklığı yaratan saçma sapan bir oyun dinamiği ile oyuna ve fanatiklerine büyük darbe vurmuştur bana göre. Ha tasarımlar olağan üstü, keşke tasarımcıların akıttığı terin milyonda birini oyunun yönetmeni da harcasa ve kolay oynana bir oyun ile gönülleri bir kere daha çalsaydı. Yazık, toprağı bol olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Nisan 2020; 11:46:46 >




  • monacomen kullanıcısına yanıt
    hw2 ırkında; üretimde max fighter bastınız diyelim, alt sırada ne varsa üretime oradan devam ediyor..
    birde bu oyunu geliştirici arkadaşlar var ingiliz ve amerikalı..
    şu anda son resmi güncelleme 2.1...
    bu arkadaşlar bazı bug ları düzelten bir sürüm çıkardılar ve bir mod olarak steam atölyesine koydular..
    2.3 players patch

    artık iyi, ortalama bir süredir bu oyunu oynayan herkes 2.3 oynuyor..

    11 tl ye düşünce alan yeniler eskiden devam ediyor..

    iyi oyuncular arasındaki oyunlar 18-25 dak da bitiyor.. dengeli çekişmeli bir maç 60 dak ya uzayabiliyor.. öyle 2-3 saatlik oyun yok online oyunda..

    1 kişi 2 expert cpu yenemezse online oynayamaz zaten..ama zamanla öğrenir herkes.. ipuçları vb yardımla..discord da herkes birbirine yardım ediyor, oyun sırasında takım arkadaşları yenileri neyi üretmesi konusunda akıl verir..

    online da görüşmek dileğiyle..nick aynı.. inşallah güzel bir hw3 çıkar




  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Evet buldum MOD'u ama sadece multiplayer seçeneğinde aktif oluyor gibi, multiplayer yazısı koyu gösteriyor, CPU ile oynanışta da aktif oluyor mu acaba bilginiz var mı?
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Evet.. Oyuna girerken mod A tıklayın 2.3 select, somra launch.. İster cpu ister multi oynayın hatta multi ile online A girip oda açıp sadece cpu ile oynayabilirsiniz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Bu modu oynadım ama ben mi yanlış yaptım yoksa mod mu yanlış hiç bir şey fark etmedim. Mesela CPU ile oynadım ve bütün sorunlar olduğu gibi devam etti. Sorun dediğim mesela bir gemi üretimi koyuyorsun, ilk sırada mesela A uçakları olsun, bunun üretim kapasitesi dolduğunda bir aşağısındaki B uçağını üretmeye başlamıyor. A uçağın üretim kapasitesi dolduğunda da haber vermiyor, öylece bekliyorsun. Üretimi bir üst sıraya taşımak da yine tane tane oluyor ve büyük zahmet. Bir de sol üst tarafta üretimi gösteren çizelgede mesela iki gemi aynı anda üretildiği halde sadece bir gemi üretiliyor görünüyor, diğerinde çizgi boş görünüyor. Yani eski tas eski hamam. HWR'de yeni bir güncelleme de gelmedi sanıyorum CPU ile oynanırken yaşanan hataları pek kaale alma gereği görmüyorlar nasılsa alışmışlardır devam etsinler böyle diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.